Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri la problema asta.
In timpul casatoriei am contractat 2 credite unde sunt coplatitor.Tot in timpul casatoriei am avut o descoperire pe card de salarii. Dupa divort sotul nu a mai achitat nici o rata la nici una dintre cele doua banci in schimb eu mi-am achitat constant rata de la cardul meu de salariu unde am avut descoperirea. Intrebarea mea este daca pot face un partaj numai asupra datoriilor pe care le avem la banci pentru ca sa se faca poprire in mod egal, avand in vedere ca fostul sot s-a inscris ca va plati pensie alimentara atat celor doi copii ai nostri cat si copilului pe care il are cu concubina.
partajul va fi opozabil doar fostilor soti, nu si bancii. Cum sotului i se va pune poprire pe 1/2 din veniturile salariale, numai pentru obligatiile de intretinere, bancile nu mai pot executa nimic prin poprire de la dansul. Veti fi doar dvs executata silit. Aveti un drept de regres, dar , la fel ca si banca nu veti avesa cum sa ii faceti poprire pe salariu. Doar daca are si alte bunuri veti avea sansa sa recuperati jumatatea datorata de dansul.
Obligatii coplatitor
madavas
Problema este urmatoarea:
Am contractat impreuna cu fostul meu sot un credit pentru bunuri de consum, eu in calitate de coplatitor la vremea aceea. Dupa cum ... (vezi toată discuția)
Executare silita
iulian56
Buna ziua !
Ma numesc I.Dobrescu si sunt din Pitesti
Problema:
Am fost casatorit si recent s-a incheiat divortul
In timpul casatoriei am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)