Ba e anulat, ba e suspendat, ba nu mai e suspendat, ba am un permis provizoriu, ba trebuie sa merg la scoala....
Un singur lucru e cert, cit timp apare mentiunea in baza de date de aici ca aveti deja un permis valabil, n-o sa puteti obtine inca unul, in Romania.
Rezolvati-va problema in UK, va ispasiti pedeapsa si va redobinditi dreptul de conducere, sau, conform legii de acolo (nu stiu care) incercati sa renuntati la dreptul de conducere ( cu act eliberat de autoritati), pentru a mai putea aplica de permis in Romania.
End of story !
Buna Cătălin. Si eu sunt in aceeasi situatie . Ai reusit sa rezolvi ceva ? Spune-mi si mie cum . Lăsămi un număr de telefon ca sa păstrăm legatura in caz de reușești să rezolvi sau daca reusesc eu sa iti spun cum .
Nu puteti detine in acelasi timp 2 permise, chiar daca unul dintre ele este suspendat (care e valabil in continuare). Asteptati cele 6 luni si va luati permisul actual inapoi.. Nu exista absoulut nici o alta cale de a obtine al doilea permis, in Romania.
Art. 102 din OUG 195/2002
(1) Constituie contravenții și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice:
.......................
8. deținerea simultană a două permise de conducere naționale, dintre care unul eliberat de o autoritate competentă străină;
.................
[ link extern ]
Nu puteti detine in acelasi timp 2 permise, chiar daca unul dintre ele este suspendat (care e valabil in continuare). Asteptati cele 6 luni si va luati permisul actual inapoi.. Nu exista absoulut nici o alta cale de a obtine al doilea permis, in Romania.
Art. 102 din OUG 195/2002
(1) Constituie contravenții și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice:
.......................
8. deținerea simultană a două permise de conducere naționale, dintre care unul eliberat de o autoritate competentă străină;
.................
[ link extern ]
Nimic inca am lasato balta pana la anu sa vedem, deocamdata nu am nevoie de carnet dar tot no so las asa treaba.... trebuia sa depun actele pentru redobandire dar nam mai facuto....
dennis87 a scris:
Salut
Ce ai rezolvat ?
Probabil ca nici acum nu o sa găsiti la modul în care ați formulat întrebarea.