Buna ziua...eu beneficiez de indemnizatie crestere copil si as dori sa ma angajez...daca la locul de munca imi face contract de colaborare mai beneficiez de indemnizatie sau imi opreste indemnizatia???
Buna ziua...eu am oprire pe cont ca nu am platit creditul la banca si acum sunt in indemnizatie crestere copil...pana acum imi oprea banca o treime din indemnizatie pt datorie..problema este ca luna aceasta mi sau oprit o treime de la agentia pt plati si o treime mia oprit banca...am vb cu executorul si mia trimis banii pe care mi ia oprit banca inapoi pe cont...banca acum ia oprit si pe aceia deoarece am alta oprire de care nu am stiut...eu luna aceasta am ramas cu 600 de lei din indemnizatie din cei 1350 de lei care ii aveam..ce pot sa fac sa nu mai mi se opeasca atat de mult din indemnizatie deoarece nu pot sa cresc 2 copii cu 600 de lei..??va multumesc
Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma amenininta ca ma omoara si nu stiu ce sa ii fac..ne-am despartit de 1 an jumate..i-am mai facut plangeri la politie dar ca proasta le-am retras.. avem si 1 baiat..nu ne-am judecat..baiatul este cu mine...eu acum sunt cu altcineva si tot ma ameninta incontinuu...ma puteti lamuri si pe mine va rog...multumesc