avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua...eu beneficiez de indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua...eu beneficiez de indemnizatie crestere copil si as ...

Buna ziua...eu beneficiez de indemnizatie crestere copil si as dori sa ma angajez...daca la locul de munca imi face contract de colaborare mai beneficiez de indemnizatie sau imi opreste indemnizatia???
Cel mai recent răspuns: Cerasela1992 , utilizator 00:40, 14 Martie 2022
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza - echivalentul unui c.i.m. cu 57 ore/luna.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc de raspuns dar nu am inteles nimic...puteti sa imi explicati mai pe intelesul meu???multumesc
E clar: 6250 lei net in toată perioada CCC. Pot fi toți odată sau câte puțin ocazional sau contract de munca 57 ore/lună la nivelul salariului minim.
Multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada ccc Mariralu Mariralu Bună dimineata! Care sunt condițiile în care pot sa beneficiez de indemnizație CCC, dar și sa lucreza una dintre firme. Menționez ca la o firma ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)
Venituri concomitent cu indemnizația de creștere copil Aura1233 Aura1233 Fiind în creștere copil se poate face contract de munca pe 4 ore care sa genereze venituri impozabile fără sa se suspende indemnizația? (vezi toată discuția)