Care este data scadenta de reluare a unei amenzi?
In cazul in care amenda (abuziva!) este data in 17.10.23 de Politie si neachitata de client,pt.ca vina era a Supercom,care anuntata la timp,a tergiversat ridicarea gunoiului,pana la depasirea termenului limita.
Taxe si impozite locale sector1,revine cu amenda dupa 10 luni.
Precizez ca locatia este in sectorul 2,iar domiciliul stabil al.proprietarei locatiei,in sectorul 1,Bucuresti.
Va multumesc.
Pirvulescu Daniela
Pirvulescu Daniela a scris:
"casa bunicilor mei(titulara-subsemnata)":
1.casa bunicilor arata proveniență acesteia;de unde ai aceasta casa?de la bunicii mei materni.
2.titulara,subsemnata=pana in 2015,proprietara eram eu,subsemnata.
După furtul actelor de proprietate din imobil(sept.2015),deși figurez ca proprietara in extrasul de carte funciara de informarel(OCPI)și în rolul unic nominal(Primarie),INSTITUTIILE STATULUI(OCPI și Primarie)REFUZA sa-mi RETURNEZE CADASTRUL SI PROIECTUL CASEI,FACUTE IN 2002.
Dacă eu sunt PROPRIETARA,DE CE INSTITUTIILE STATULUI ma IMPIEDICA SA VAND CASA?
3.Concluzie:se vede clar reaua voința,in interpretarea eronata a afirmațiilor mele,dvs.speculand fiecare cuvânt.
4.Faptul ca puneti atât de ușor etichete ABUZIVE de ...psihiatrie(?!!),intr-o discutie juridica,arata clar ca n-aveti NICI O PREGATIRE SERIOASA și LEGALA în domeniile MEDICAL și JURIDIC.
Cine sunteți de fapt?
"Medic","moderator","avocat"?
Acest fapt este clar aratat de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,în MEDIAFAX și la TVR1,la adresa LUCRATORILIR SRI,care FABRICA DOSARE PENALE sau MEDICALE unor cetateni,care
n-au nici o tangenta cu asemenea etichete sau sunt complet nevinovati,in scopul realizării propriilor afaceri.
Mediafax și TVR1 vorbesc si despre NULITATEA ABSOLUTA(v.Decizia Curtii Militare de Apel-Bucuresti,2018)a PROTOCOALELOR SECRETE semnate de SRI cu toate instituțiile statului.
5.Cf.dictionar medical,eticheta de "schizofrenie paranoida"inseamna:
a.VORBIRE INCOERENTA.
b.HALUCINATII.
c.IDEI DELIRANTE,etc.
a.Expunerea mea este punctuala,cronologica,explicita.
c.Raspunsurile instituțiilor statului la cererile subsemnatei,pt.obtinerea cadastrului casei,care le pun pe acestea intr-o lumina negativa,(REFUZA sa mi-l dea de sase ani)sunt DOCUMENTE REALE,NU IMAGINARE .
Existenta protocoalelor secrete SRI și scopul grav al acestora,sunt confirmate de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,in MEDIAFAX si pe TVR1.
b.La concluzia "halucinatiilor",prin intermediul smartphone,cum ati ajuns?!...
ABUZIV.
editat citat
"casa bunicilor mei(titulara-subsemnata)":
1.casa bunicilor arata proveniență acesteia;de unde ai aceasta casa?de la bunicii mei materni.
2.titulara,subsemnata=actualmente proprietara sunt eu,subsemnata.
3.Concluzie:se vede clar reaua voința,in interpretarea eronata a afirmațiilor mele,dvs.speculand fiecare cuvânt.
4.Faptul ca puneti atât de ușor etichete ABUZIVE de ...psihiatrie(?!!),intr-o discutie juridica,arata clar ca n-aveti NICI O PREGATIRE SERIOASA și LEGALA în domeniile MEDICAL și JURIDIC.
Cine sunteți de fapt?
"Medic","moderator","avocat"?
Acest fapt este clar aratat de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,în MEDIAFAX și la TVR1,la adresa LUCRATORILIR SRI,care FABRICA DOSARE PENALE sau MEDICALE unor cetateni,care
n-au nici o tangenta cu asemenea etichete sau sunt complet nevinovati,in scopul realizării propriilor afaceri.
Mediafax și TVR1 vorbesc si despre NULITATEA ABSOLUTA(v.Decizia Curtii Militare de Apel-Bucuresti,2018)a PROTOCOALELOR SECRETE semnate de SRI cu toate instituțiile statului.
5.Cf.dictionar medical,eticheta de "schizofrenie paranoida"inseamna:
a.VORBIRE INCOERENTA.
b.HALUCINATII.
c.IDEI DELIRANTE,etc.
a.Expunerea mea este punctuala,cronologica,explicita.
c.Raspunsurile instituțiilor statului la cererile subsemnatei,pt.obtinerea cadastrului casei,le pun pe acestea intr-o lumina negativa,avand in vedere ca REFUZA sa mi-l dea de sase ani.
Existenta protocoalelor secrete SRI și scopul grav al acestora,sunt confirmate de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,in MEDIAFAX si pe TVR1.
b.La concluzia "halucinatiilor",prin intermediul smartphone,cum ati ajuns?!...
ABUZIV.
editat citat
Pirvulescu Daniela a scris:
Un astfel de răspuns nu poate da decât o minte bolnava care fie se da drept "moderator","medc","avocat".
Am explicat clar cazul,cu argumente.
1.Proprietara eram eu.
2.Vanzarea a fost posibila prin furtul actelor de proprietate din casa.
Cadastrul mi-a fost retras din institutiile statului: OCPI,Primarie.
3.Verbal,Primaria mi-a recunoscut ca exista un alt proprietar,din păcate aceasta nu poate fi considerata dovada concreta.
Noii "proprietari"(vecinii),cu colaborarea Primariei și Politiei locale,au incercat sa obtina de la mine exact actele,care mai erau necesare finalizarii vanzarii:C.I.(copie),ultimul exemplar original al actului de proprietate,care rămăsese la mine și extrasul de carte funciara de informare.
4.În Mediafax și pe TVR1,col.jud.Udrea Constantin,de la Curte Militara de Apel,vorbește clar despre Protocoalele Secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului,SRI fiind acuzat de CRIMA ORGANIZATA si ABUZ in SERVICI.
Cf.Deciziei DEFINITIVE și IREVOCABILE a Curtii Militare de Apel(2018),o parte din aceste PROTOCOALE SECRETE au fost declarate NULE DE DREPT.
5.Antena 3 este un.post f.bun, cu.oameni f.bine informați și f.bine pregătiți profesional.
Este poate cel mai bun,din toate televiziunile din România.
Un astfel de răspuns nu poate da decât o minte bolnava.
Am explicat clar cazul,cu argumente.
1.Proprietara eram eu.
2.Vanzarea a fost posibila prin furtul actelor de proprietate din casa.
Cadastrul mi-a fost retras din institutiile statului: OCPI,Primarie.
3.Verbal,Primaria mi-a recunoscut ca exista un alt proprietar,din păcate aceasta nu poate fi considerata dovada concreta.
Antena 3 este un.post f.bun, cu.oameni f.bine informați și f.bine pregătiți profesional.
Este poate cel mai bun,din toate televiziunile din România.
Citiți in Mediafax despre Decizia Curtii Militare de Apel(2018),definitiva și irevocabila,referitor la anularea unui nr.de protocoale secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului.
Plus detaliile amintite în acel articol.
Diversiune.
Dupa felul în care răspundeți sunteți de fapt același individ.
Același individ(psihopat!),care ne monitorizează din 2015,toate mijloacele de comunicatie, ne hartuie pe mobile,fix,pc,TV., ne-a omorat toate animalele din curte,a vrut sa-i dea mamei mele cu un obiect metalic in cap,pe la spate,în clipa în care aceasta descuia poarta casei(sept.2019),plus alte tentative de omor asupra fam.noastre,inclusiv furtul actelor de proprietate din locuinta si vanzarea casei de la tara(sept.2015).
Ati pus toți pionii SRI în teren pe urmele noastre,asa cum spune Mircea Badea(Antena3)"si sunt cohorte".
Nu vrem să avem de a face cu dvs.!!!
N-am observat in regulamentul site-ului avocatnet.ro,ca n-ai voie sa scrii cu majuscule,iar folosirea acestora înseamna ca "tipi" la cei de pe forum.
După cum vorbiți și va exprimati,dar mai ales după faptele dvs.,nu vrem sa avem de a face cu dvs.
"Transmitetea"proprietatii s-a făcut pe baza de minciuna,hoție și impostura.
"SRI intra unde vrea,ia ce vrea,nu da socoteala nimanui"(cf.Mircea Badea,Antena3),pt.ca nu mai are stapan.
Raspunsul meu este decent și reflecta realitatea.
Folosesc majuscule pt.a evidentia anumite aspecte,n-are nici un fel de legatura cu cearta invocata de dvs.
Este regretabil ca intepretati astfel.
Cine sunteți de fapt?
Am apelat din start,dar,avand in vedere existenta protocoalelor secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului*JUSTITIE,POLITIE,OCPI,PRIMARIE,ETC..)nimeni n-a vrut sa ma ajute,ASCULTAND DOAR DE ORDINELE SRI.
"Memoriile după ureche" invocate de dvs.sunt de fapt PETITII facute la PARCHET,neavand loc NICI UN PROCES,și CERERI către PRIMARIE si OCPI,PT.OBTINEREA CADASTRULUI OPRIT pt.A-MI FI RETURNAT,din aceste instituții ale statului,acesta FIIND ORDINUL SRI.
CASA ESTE VANDUTA,CUNOSC FAPTASII, CARE SI-AU INSUSIT BANII OBTINUTI PE EA,SUNT TOTI CADRE SRI.
Mai mult,aveam un avocat vechi,pe plan local,iar acesta nu doar ca nu m-a ajutat,dar
n-a ieșit din ordinele date de autoritatile locale,respectiv de SRI.
Cf.Deciziei definitive și irevocabile a Curtii Militare de Apel(2018),prin care sunt ANULATE o parte din protocoalele secrete semnate de de SRI cu toate institutiile statului,SRI este ACUZAT de CRIMA ORGANIZATA si ABUZ IN SERVICI.
SRI INSTRUMENTEAZA TOATE DOSARELE PENALE,PT.PROPRIILE AFACERI,MANIPULAND "PROBELE"=INREGISTRARI AUDIO,prin INTRODUCEREA SAU EXTRAGEREA UNUI CUVANT,CARE POATE SCHIMBA RADICAL ADEVARUL JUDICIAR.
PROTOCOALELE SECRETE SUNT NULE DE DREPT,AVAND IN VEDERE,CA LUCRATORII SRI,CARE FORMEAZA ECHIPA CU JUDECATORII,PROCURORII,AVOCATII ETC.,DOMINANDU-I PE ACESTIA,
N-AU NICI O COMPETENTA IN DOMENIILE:JURIDIC,MEDICAL,ETC.,
SRI SI-A DAT SIESI PUTERI ABSOLUTE,CONDUCAND TOATA ROMANIA.
În nici o alta tara din statele fostului bloc comunist nu se întâmplă abuzurile din România.
Nici pe vremea lui Ceaușescu nu s-a mințit și furat ca acum.
În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata)situata la tara.
Cadastrul si dosarul canalizarii,mi-au fost retrase din instituțiile statului:OCPI și Primarie,Judecatorie.
MI S-A FACUT ACT DE VANZARE-CUMPARARE,FALSIFICANDU-MI-SE SEMNATURA,NOII "PROPRIETARI"cu avizul PRIMARIEI,fiind VECINII NOSTRII.
Am făcut petiții la PARCHET(știind faptasii),OCPI,Primarie,Judecatorie,Camera Notarilor Publici,BNP(unde,in mod logic,mi s-ar fi putut face actul fraudulos de vanzare-cumparare),fără rezultat pozitiv.
N-a avut loc NICI UN PROCES.
In speranța recuperării casei,am achitat in continuare impozitul pe casa si teren,inclusiv utilități,fiind cu toate la zi.
Va rog sa-mi spuneti,daca:
1.declar NULE DOAR actele de proprietate FURATE,un singur exemplar original rămânând la mine(am recuperat de la ARHIVELLE NATIONALE PATRU COPII CONFORME CU ORIGINALUL) și patru la HOTI,se ANULEAZA si EXEMPLARUL ORIGINAL AL ACTULUI DE PROPRIETATE RAMAS la subsemnata?
2,Exista un interval de timp în care pot declara NULE actele de proprietate FURATE,sau acesta este nelimitat?
Va adresez rugamintea de a-mi raspunde cât mai prompt,avand in vedere c-am mai postat pe acest site prima întrebare și n-am primit nici un răspuns.
Va mulțumesc.