avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ...

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata)situata la tara.
Cadastrul si dosarul canalizarii,mi-au fost retrase din instituțiile statului:OCPI și Primarie,Judecatorie.
MI S-A FACUT ACT DE VANZARE-CUMPARARE,FALSIFICANDU-MI-SE SEMNATURA,NOII "PROPRIETARI"cu avizul PRIMARIEI,fiind VECINII NOSTRII.
Am făcut petiții la PARCHET(știind faptasii),OCPI,Primarie,Judecatorie,Camera Notarilor Publici,BNP(unde,in mod logic,mi s-ar fi putut face actul fraudulos de vanzare-cumparare),fără rezultat pozitiv.
N-a avut loc NICI UN PROCES.
In speranța recuperării casei,am achitat in continuare impozitul pe casa si teren,inclusiv utilități,fiind cu toate la zi.
Va rog sa-mi spuneti,daca:
1.declar NULE DOAR actele de proprietate FURATE,un singur exemplar original rămânând la mine(am recuperat de la ARHIVELLE NATIONALE PATRU COPII CONFORME CU ORIGINALUL) și patru la HOTI,se ANULEAZA si EXEMPLARUL ORIGINAL AL ACTULUI DE PROPRIETATE RAMAS la subsemnata?
2,Exista un interval de timp în care pot declara NULE actele de proprietate FURATE,sau acesta este nelimitat?
Va adresez rugamintea de a-mi raspunde cât mai prompt,avand in vedere c-am mai postat pe acest site prima întrebare și n-am primit nici un răspuns.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
v-ati consultat cu vreun avocat? el ar fi putut sa faca demersuri eficiente si pana acum ati fi avut ceva rezultate. de exemplu, v-ar fi spus ca daca declarati nul un act personal, toate copiile acestuia devin, la randul lor, nule. lucrurile se complica daca actul de proprietate e un contract de vanzare, unde exista cel putin doua parti, va trebuie musai un avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca acea casa la care faceti referire, nu mai e a dvs, nu mai conteaza ce acte legate de ea, vi s-au furat si le declarati dvs nul. Nu va ajuta cu nimic.
trebuie sa cercetati cum a ajuns sa s etransfere dreptul de proprietate al dvs la altii.
si dvs unde stati ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu o sa înțelegeți să angajați av nu o să rezolvați nimic,poate fi vorba despre o cauză penală fals,înșelăciune,pot existăa și variante în civil etc.Cu memorii făcute dupa ureche si sesizări la instituții care nu au competenta de solutionare nu o sa avansați...
Am apelat din start,dar,avand in vedere existenta protocoalelor secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului*JUSTITIE,POLITIE,OCPI,PRIMARIE,ETC..)nimeni n-a vrut sa ma ajute,ASCULTAND DOAR DE ORDINELE SRI.
"Memoriile după ureche" invocate de dvs.sunt de fapt PETITII facute la PARCHET,neavand loc NICI UN PROCES,și CERERI către PRIMARIE si OCPI,PT.OBTINEREA CADASTRULUI OPRIT pt.A-MI FI RETURNAT,din aceste instituții ale statului,acesta FIIND ORDINUL SRI.
CASA ESTE VANDUTA,CUNOSC FAPTASII, CARE SI-AU INSUSIT BANII OBTINUTI PE EA,SUNT TOTI CADRE SRI.
Mai mult,aveam un avocat vechi,pe plan local,iar acesta nu doar ca nu m-a ajutat,dar
n-a ieșit din ordinele date de autoritatile locale,respectiv de SRI.
Cf.Deciziei definitive și irevocabile a Curtii Militare de Apel(2018),prin care sunt ANULATE o parte din protocoalele secrete semnate de de SRI cu toate institutiile statului,SRI este ACUZAT de CRIMA ORGANIZATA si ABUZ IN SERVICI.
SRI INSTRUMENTEAZA TOATE DOSARELE PENALE,PT.PROPRIILE AFACERI,MANIPULAND "PROBELE"=INREGISTRARI AUDIO,prin INTRODUCEREA SAU EXTRAGEREA UNUI CUVANT,CARE POATE SCHIMBA RADICAL ADEVARUL JUDICIAR.
PROTOCOALELE SECRETE SUNT NULE DE DREPT,AVAND IN VEDERE,CA LUCRATORII SRI,CARE FORMEAZA ECHIPA CU JUDECATORII,PROCURORII,AVOCATII ETC.,DOMINANDU-I PE ACESTIA,
N-AU NICI O COMPETENTA IN DOMENIILE:JURIDIC,MEDICAL,ETC.,
SRI SI-A DAT SIESI PUTERI ABSOLUTE,CONDUCAND TOATA ROMANIA.
În nici o alta tara din statele fostului bloc comunist nu se întâmplă abuzurile din România.
Nici pe vremea lui Ceaușescu nu s-a mințit și furat ca acum.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai scrieti cu majuscule, ca nu cu noi trebuie sa va certati.
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost ... Pirvulescu Daniela Pirvulescu Daniela Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost furate actele de proprietate ale acesteia,iar cadastrul,proiectul casei si dosarul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche din 1955 plus terenuri aferente locuintei scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Bunica mea de 66 de ani are un certificat de mostenitor dupa ambii parinti pentru o casa cumparat de acestia in 1955 cu chitanta de descarcare si ... (vezi toată discuția)
Fara titlu de proprietate valentina b valentina b va rog din suflet sa-mi dati un sfat!vreau sa va expun o situatie si va rog sa-mi iertati inadvertentele pt ca nu cunosc situatia exacta.bunica mea are o casa ... (vezi toată discuția)