avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ...

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata)situata la tara.
Cadastrul si dosarul canalizarii,mi-au fost retrase din instituțiile statului:OCPI și Primarie,Judecatorie.
MI S-A FACUT ACT DE VANZARE-CUMPARARE,FALSIFICANDU-MI-SE SEMNATURA,NOII "PROPRIETARI"cu avizul PRIMARIEI,fiind VECINII NOSTRII.
Am făcut petiții la PARCHET(știind faptasii),OCPI,Primarie,Judecatorie,Camera Notarilor Publici,BNP(unde,in mod logic,mi s-ar fi putut face actul fraudulos de vanzare-cumparare),fără rezultat pozitiv.
N-a avut loc NICI UN PROCES.
In speranța recuperării casei,am achitat in continuare impozitul pe casa si teren,inclusiv utilități,fiind cu toate la zi.
Va rog sa-mi spuneti,daca:
1.declar NULE DOAR actele de proprietate FURATE,un singur exemplar original rămânând la mine(am recuperat de la ARHIVELLE NATIONALE PATRU COPII CONFORME CU ORIGINALUL) și patru la HOTI,se ANULEAZA si EXEMPLARUL ORIGINAL AL ACTULUI DE PROPRIETATE RAMAS la subsemnata?
2,Exista un interval de timp în care pot declara NULE actele de proprietate FURATE,sau acesta este nelimitat?
Va adresez rugamintea de a-mi raspunde cât mai prompt,avand in vedere c-am mai postat pe acest site prima întrebare și n-am primit nici un răspuns.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
"casa bunicilor mei(titulara-subsemnata)":
1.casa bunicilor arata proveniență acesteia;de unde ai aceasta casa?de la bunicii mei materni.
2.titulara,subsemnata=actualmente proprietara sunt eu,subsemnata.
3.Concluzie:se vede clar reaua voința,in interpretarea eronata a afirmațiilor mele,dvs.speculand fiecare cuvânt.
4.Faptul ca puneti atât de ușor etichete ABUZIVE de ...psihiatrie(?!!),intr-o discutie juridica,arata clar ca n-aveti NICI O PREGATIRE SERIOASA și LEGALA în domeniile MEDICAL și JURIDIC.
Cine sunteți de fapt?
"Medic","moderator","avocat"?
Acest fapt este clar aratat de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,în MEDIAFAX și la TVR1,la adresa LUCRATORILIR SRI,care FABRICA DOSARE PENALE sau MEDICALE unor cetateni,care
n-au nici o tangenta cu asemenea etichete sau sunt complet nevinovati,in scopul realizării propriilor afaceri.
Mediafax și TVR1 vorbesc si despre NULITATEA ABSOLUTA(v.Decizia Curtii Militare de Apel-Bucuresti,2018)a PROTOCOALELOR SECRETE semnate de SRI cu toate instituțiile statului.
5.Cf.dictionar medical,eticheta de "schizofrenie paranoida"inseamna:
a.VORBIRE INCOERENTA.
b.HALUCINATII.
c.IDEI DELIRANTE,etc.
a.Expunerea mea este punctuala,cronologica,explicita.
c.Raspunsurile instituțiilor statului la cererile subsemnatei,pt.obtinerea cadastrului casei,le pun pe acestea intr-o lumina negativa,avand in vedere ca REFUZA sa mi-l dea de sase ani.
Existenta protocoalelor secrete SRI și scopul grav al acestora,sunt confirmate de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,in MEDIAFAX si pe TVR1.
b.La concluzia "halucinatiilor",prin intermediul smartphone,cum ati ajuns?!...
ABUZIV.

editat citat
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
actualmente proprietara sunt eu,subsemnata.

deci nu v-a luat nimeni casa.
caz inchis :)

Expunerea mea este punctuala,cronologica,explicita.

nu vreau sa va suparati, dar doar dvs credeti asta, sa stiti.
gi-jane2, moderator
Pirvulescu Daniela a scris:

"casa bunicilor mei(titulara-subsemnata)":
1.casa bunicilor arata proveniență acesteia;de unde ai aceasta casa?de la bunicii mei materni.
2.titulara,subsemnata=pana in 2015,proprietara eram eu,subsemnata.
După furtul actelor de proprietate din imobil(sept.2015),deși figurez ca proprietara in extrasul de carte funciara de informarel(OCPI)și în rolul unic nominal(Primarie),INSTITUTIILE STATULUI(OCPI și Primarie)REFUZA sa-mi RETURNEZE CADASTRUL SI PROIECTUL CASEI,FACUTE IN 2002.
Dacă eu sunt PROPRIETARA,DE CE INSTITUTIILE STATULUI ma IMPIEDICA SA VAND CASA?
3.Concluzie:se vede clar reaua voința,in interpretarea eronata a afirmațiilor mele,dvs.speculand fiecare cuvânt.
4.Faptul ca puneti atât de ușor etichete ABUZIVE de ...psihiatrie(?!!),intr-o discutie juridica,arata clar ca n-aveti NICI O PREGATIRE SERIOASA și LEGALA în domeniile MEDICAL și JURIDIC.
Cine sunteți de fapt?
"Medic","moderator","avocat"?
Acest fapt este clar aratat de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,în MEDIAFAX și la TVR1,la adresa LUCRATORILIR SRI,care FABRICA DOSARE PENALE sau MEDICALE unor cetateni,care
n-au nici o tangenta cu asemenea etichete sau sunt complet nevinovati,in scopul realizării propriilor afaceri.
Mediafax și TVR1 vorbesc si despre NULITATEA ABSOLUTA(v.Decizia Curtii Militare de Apel-Bucuresti,2018)a PROTOCOALELOR SECRETE semnate de SRI cu toate instituțiile statului.
5.Cf.dictionar medical,eticheta de "schizofrenie paranoida"inseamna:
a.VORBIRE INCOERENTA.
b.HALUCINATII.
c.IDEI DELIRANTE,etc.
a.Expunerea mea este punctuala,cronologica,explicita.
c.Raspunsurile instituțiilor statului la cererile subsemnatei,pt.obtinerea cadastrului casei,care le pun pe acestea intr-o lumina negativa,(REFUZA sa mi-l dea de sase ani)sunt DOCUMENTE REALE,NU IMAGINARE .
Existenta protocoalelor secrete SRI și scopul grav al acestora,sunt confirmate de CURTEA MILITARA DE APEL BUCURESTI,in MEDIAFAX si pe TVR1.
b.La concluzia "halucinatiilor",prin intermediul smartphone,cum ati ajuns?!...
ABUZIV.

editat citat

Pirvulescu Daniela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost ... Pirvulescu Daniela Pirvulescu Daniela Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost furate actele de proprietate ale acesteia,iar cadastrul,proiectul casei si dosarul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche din 1955 plus terenuri aferente locuintei scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Bunica mea de 66 de ani are un certificat de mostenitor dupa ambii parinti pentru o casa cumparat de acestia in 1955 cu chitanta de descarcare si ... (vezi toată discuția)
Fara titlu de proprietate valentina b valentina b va rog din suflet sa-mi dati un sfat!vreau sa va expun o situatie si va rog sa-mi iertati inadvertentele pt ca nu cunosc situatia exacta.bunica mea are o casa ... (vezi toată discuția)