avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ...

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata)situata la tara.
Cadastrul si dosarul canalizarii,mi-au fost retrase din instituțiile statului:OCPI și Primarie,Judecatorie.
MI S-A FACUT ACT DE VANZARE-CUMPARARE,FALSIFICANDU-MI-SE SEMNATURA,NOII "PROPRIETARI"cu avizul PRIMARIEI,fiind VECINII NOSTRII.
Am făcut petiții la PARCHET(știind faptasii),OCPI,Primarie,Judecatorie,Camera Notarilor Publici,BNP(unde,in mod logic,mi s-ar fi putut face actul fraudulos de vanzare-cumparare),fără rezultat pozitiv.
N-a avut loc NICI UN PROCES.
In speranța recuperării casei,am achitat in continuare impozitul pe casa si teren,inclusiv utilități,fiind cu toate la zi.
Va rog sa-mi spuneti,daca:
1.declar NULE DOAR actele de proprietate FURATE,un singur exemplar original rămânând la mine(am recuperat de la ARHIVELLE NATIONALE PATRU COPII CONFORME CU ORIGINALUL) și patru la HOTI,se ANULEAZA si EXEMPLARUL ORIGINAL AL ACTULUI DE PROPRIETATE RAMAS la subsemnata?
2,Exista un interval de timp în care pot declara NULE actele de proprietate FURATE,sau acesta este nelimitat?
Va adresez rugamintea de a-mi raspunde cât mai prompt,avand in vedere c-am mai postat pe acest site prima întrebare și n-am primit nici un răspuns.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine v-ati concentra sa scrieti cum a fost posibila vanzarea, cine era proprietar, cine sta acolo in acea casa.., cum de puteti sa platiti impozit pe o casa care nu mai e a dvs, precum si utilitatile, chestii concrete despre subiect, nu pe acuzatii fără sens si rost ca din astea nu reiese decat un diagnostic, schizofrenie paranoida, se cheama.
Uitati-va mai putin la tv , mai ales pe antena 3.
Pirvulescu Daniela a scris:

Citiți in Mediafax despre Decizia Curtii Militare de Apel(2018),definitiva și irevocabila,referitor la anularea unui nr.de protocoale secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului.
Plus detaliile amintite în acel articol.

Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
Un astfel de răspuns nu poate da decât o minte bolnava.
Am explicat clar cazul,cu argumente.
1.Proprietara eram eu.
2.Vanzarea a fost posibila prin furtul actelor de proprietate din casa.
Cadastrul mi-a fost retras din institutiile statului: OCPI,Primarie.
3.Verbal,Primaria mi-a recunoscut ca exista un alt proprietar,din păcate aceasta nu poate fi considerata dovada concreta.
Antena 3 este un.post f.bun, cu.oameni f.bine informați și f.bine pregătiți profesional.
Este poate cel mai bun,din toate televiziunile din România.
Pirvulescu Daniela, utilizator
actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata

Ori era casa bunicilor, ori erati dvs proprietar...
Un buletin de informare puteti solicita de la ocpi, sa vedeti cine e acum proprietar.
Cine locuieste acum in acea casa? Ca va tot intreb si ii tot dati cu sri-ul si antena 3.
gi-jane2, moderator
Pirvulescu Daniela a scris:

Un astfel de răspuns nu poate da decât o minte bolnava care fie se da drept "moderator","medc","avocat".
Am explicat clar cazul,cu argumente.
1.Proprietara eram eu.
2.Vanzarea a fost posibila prin furtul actelor de proprietate din casa.
Cadastrul mi-a fost retras din institutiile statului: OCPI,Primarie.
3.Verbal,Primaria mi-a recunoscut ca exista un alt proprietar,din păcate aceasta nu poate fi considerata dovada concreta.
Noii "proprietari"(vecinii),cu colaborarea Primariei și Politiei locale,au incercat sa obtina de la mine exact actele,care mai erau necesare finalizarii vanzarii:C.I.(copie),ultimul exemplar original al actului de proprietate,care rămăsese la mine și extrasul de carte funciara de informare.
4.În Mediafax și pe TVR1,col.jud.Udrea Constantin,de la Curte Militara de Apel,vorbește clar despre Protocoalele Secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului,SRI fiind acuzat de CRIMA ORGANIZATA si ABUZ in SERVICI.
Cf.Deciziei DEFINITIVE și IREVOCABILE a Curtii Militare de Apel(2018),o parte din aceste PROTOCOALE SECRETE au fost declarate NULE DE DREPT.
5.Antena 3 este un.post f.bun, cu.oameni f.bine informați și f.bine pregătiți profesional.
Este poate cel mai bun,din toate televiziunile din România.

Pirvulescu Daniela, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
au incercat sa obtina de la mine exact actele,care mai erau necesare finalizarii vanzarii:C.I.(copie),ultimul exemplar original al actului de proprietate,care rămăsese la mine și extrasul de carte funciara de informare.

Si au obtinut ?
sa intelegem ca daca nu au obtinut, nu s-a finalizat vanzarea?
si daca s-a finalizat, nu inseamna ca acele acte nu era necesare ?
In fine, ma mai uit si eu la filme din alea cu furt de identitate si etc, si desi e imposibil sa se vanda o proprietate fara acceptul si prezenta dvs, voiam sa va cred povestea si sa incercam sa deslusim misterul, dar dvs o tineti una si buna, fara sa vreti sa raspundeti la intrebari, asa ca la revedere si succes!

Alte discuții în legătură

Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost ... Pirvulescu Daniela Pirvulescu Daniela Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost furate actele de proprietate ale acesteia,iar cadastrul,proiectul casei si dosarul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche din 1955 plus terenuri aferente locuintei scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Bunica mea de 66 de ani are un certificat de mostenitor dupa ambii parinti pentru o casa cumparat de acestia in 1955 cu chitanta de descarcare si ... (vezi toată discuția)
Fara titlu de proprietate valentina b valentina b va rog din suflet sa-mi dati un sfat!vreau sa va expun o situatie si va rog sa-mi iertati inadvertentele pt ca nu cunosc situatia exacta.bunica mea are o casa ... (vezi toată discuția)