Citiți in Mediafax despre Decizia Curtii Militare de Apel(2018),definitiva și irevocabila,referitor la anularea unui nr.de protocoale secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului.
Plus detaliile amintite în acel articol.
actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata
Un astfel de răspuns nu poate da decât o minte bolnava care fie se da drept "moderator","medc","avocat".
Am explicat clar cazul,cu argumente.
1.Proprietara eram eu.
2.Vanzarea a fost posibila prin furtul actelor de proprietate din casa.
Cadastrul mi-a fost retras din institutiile statului: OCPI,Primarie.
3.Verbal,Primaria mi-a recunoscut ca exista un alt proprietar,din păcate aceasta nu poate fi considerata dovada concreta.
Noii "proprietari"(vecinii),cu colaborarea Primariei și Politiei locale,au incercat sa obtina de la mine exact actele,care mai erau necesare finalizarii vanzarii:C.I.(copie),ultimul exemplar original al actului de proprietate,care rămăsese la mine și extrasul de carte funciara de informare.
4.În Mediafax și pe TVR1,col.jud.Udrea Constantin,de la Curte Militara de Apel,vorbește clar despre Protocoalele Secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului,SRI fiind acuzat de CRIMA ORGANIZATA si ABUZ in SERVICI.
Cf.Deciziei DEFINITIVE și IREVOCABILE a Curtii Militare de Apel(2018),o parte din aceste PROTOCOALE SECRETE au fost declarate NULE DE DREPT.
5.Antena 3 este un.post f.bun, cu.oameni f.bine informați și f.bine pregătiți profesional.
Este poate cel mai bun,din toate televiziunile din România.
au incercat sa obtina de la mine exact actele,care mai erau necesare finalizarii vanzarii:C.I.(copie),ultimul exemplar original al actului de proprietate,care rămăsese la mine și extrasul de carte funciara de informare.