avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost ...

Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost furate actele de proprietate ale acesteia,iar cadastrul,proiectul casei si dosarul canalizarii,retrase din institutiile statului(OCPI si Primarie)?
Mai mult,adevăratului proprietar i s-a făcut act de vanzare-cumparare(Notariat),cu semnatura sa falsificata,acesta plătind in continuare impozitul pe casa si teren,utilitati.

Alte discuții în legătură

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ... Pirvulescu Daniela Pirvulescu Daniela În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata)situata la tara. Cadastrul si dosarul ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara o casa si teren cu semnatura si martori la primaria comunei? ghituica ghituica Familia care vinde casa si terenul a cumparat la rându-i pe baza de semnatura si martori. Nu cred ca au trecut pe la notar. Este inscris in registrul agricol, ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil fara intabulare ralucavoicila ralucavoicila doresc sa cumpar un imobil pe care proprietarul detine acte de proprietate din 1998 iar terenul este in indiviziune.partile(sora si parintii acestuia)sunt de ... (vezi toată discuția)