avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ...

În sept.2015 mi s-au furat din locuinta actele de proprietate ale casei bunicilor mei(titulara,subsemnata)situata la tara.
Cadastrul si dosarul canalizarii,mi-au fost retrase din instituțiile statului:OCPI și Primarie,Judecatorie.
MI S-A FACUT ACT DE VANZARE-CUMPARARE,FALSIFICANDU-MI-SE SEMNATURA,NOII "PROPRIETARI"cu avizul PRIMARIEI,fiind VECINII NOSTRII.
Am făcut petiții la PARCHET(știind faptasii),OCPI,Primarie,Judecatorie,Camera Notarilor Publici,BNP(unde,in mod logic,mi s-ar fi putut face actul fraudulos de vanzare-cumparare),fără rezultat pozitiv.
N-a avut loc NICI UN PROCES.
In speranța recuperării casei,am achitat in continuare impozitul pe casa si teren,inclusiv utilități,fiind cu toate la zi.
Va rog sa-mi spuneti,daca:
1.declar NULE DOAR actele de proprietate FURATE,un singur exemplar original rămânând la mine(am recuperat de la ARHIVELLE NATIONALE PATRU COPII CONFORME CU ORIGINALUL) și patru la HOTI,se ANULEAZA si EXEMPLARUL ORIGINAL AL ACTULUI DE PROPRIETATE RAMAS la subsemnata?
2,Exista un interval de timp în care pot declara NULE actele de proprietate FURATE,sau acesta este nelimitat?
Va adresez rugamintea de a-mi raspunde cât mai prompt,avand in vedere c-am mai postat pe acest site prima întrebare și n-am primit nici un răspuns.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
"Transmitetea"proprietatii s-a făcut pe baza de minciuna,hoție și impostura.
"SRI intra unde vrea,ia ce vrea,nu da socoteala nimanui"(cf.Mircea Badea,Antena3),pt.ca nu mai are stapan.
Raspunsul meu este decent și reflecta realitatea.
Folosesc majuscule pt.a evidentia anumite aspecte,n-are nici un fel de legatura cu cearta invocata de dvs.
Este regretabil ca intepretati astfel.
Cine sunteți de fapt?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt unul din moderatori si am grija ca cei ce posteaza pe forum, sa respecte regulamentul.
Si cf regulamentul de postare pe forum, nu scriem cu majuscule decat unde e musai necesar pt ca altfel, pe langa faptul ca e obositor de citit, s einterpreteaza ca tipati la utilizatori.
De asemenea, mesajele care nu au legatura cu subiectul/ explicatii cu privire la moderare, trimiteti pe privat.

Nu va gândiți la o conspiratie, cititi regulamentul si respectati-l, e simplu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
E clar ,citind raspunsurile m am lămurit,..Sanatate multa in primul rand.
Diversiune.
Dupa felul în care răspundeți sunteți de fapt același individ.
Același individ(psihopat!),care ne monitorizează din 2015,toate mijloacele de comunicatie, ne hartuie pe mobile,fix,pc,TV., ne-a omorat toate animalele din curte,a vrut sa-i dea mamei mele cu un obiect metalic in cap,pe la spate,în clipa în care aceasta descuia poarta casei(sept.2019),plus alte tentative de omor asupra fam.noastre,inclusiv furtul actelor de proprietate din locuinta si vanzarea casei de la tara(sept.2015).
Ati pus toți pionii SRI în teren pe urmele noastre,asa cum spune Mircea Badea(Antena3)"si sunt cohorte".
Nu vrem să avem de a face cu dvs.!!!
N-am observat in regulamentul site-ului avocatnet.ro,ca n-ai voie sa scrii cu majuscule,iar folosirea acestora înseamna ca "tipi" la cei de pe forum.
După cum vorbiți și va exprimati,dar mai ales după faptele dvs.,nu vrem sa avem de a face cu dvs.

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2021
Pirvulescu Daniela, utilizator
Citiți in Mediafax despre Decizia Curtii Militare de Apel(2018),definitiva și irevocabila,referitor la anularea unui nr.de protocoale secrete semnate de SRI cu toate institutiile statului.
Plus detaliile amintite în acel articol.

Alte discuții în legătură

Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost ... Pirvulescu Daniela Pirvulescu Daniela Care sunt posibilitățile de a vinde o casa,daca ti-au fost furate actele de proprietate ale acesteia,iar cadastrul,proiectul casei si dosarul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche din 1955 plus terenuri aferente locuintei scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Bunica mea de 66 de ani are un certificat de mostenitor dupa ambii parinti pentru o casa cumparat de acestia in 1955 cu chitanta de descarcare si ... (vezi toată discuția)
Fara titlu de proprietate valentina b valentina b va rog din suflet sa-mi dati un sfat!vreau sa va expun o situatie si va rog sa-mi iertati inadvertentele pt ca nu cunosc situatia exacta.bunica mea are o casa ... (vezi toată discuția)