Buna ziua, in ce conditii pot cumpara o casa construita pe un teren concesionat de primarie, pe legea 15(legea Stanisoara). Casa este deja construita(este ridicata), nu este finalizata, este la rosu. Trebuie sa indeplinesc aceleasi conditii? adica sa am pana in 35 de ani?
Buna ziua, am si eu o problema cu vecina care sta deasupra. Nu merge prin casa, trec elefantii, este ingrozitor, de doi ani si ceva se intampla acest lucru, Initial, am zis ca e ceva trecator, insa,a devenit agasant. Am zis sa -i trimit mesaj sa ii spun, ca sa nu ma duc la usa......nici-un raspuns, am sunat-o , nu a raspuns, intr-un final ,i-am batut la usa, insa ne -a zis ca nu face ea galagie, se aude de la vecinii din scara de langa, lucru imposibil, putem clar sa distingem un zgomot produs din departare si unul deasupra capului. intr-un final, ne mai rezistand, am sunat la Politia Locala, care i-au adus in vedere sa mearga mai usor, dupa ce au plecat a revenit la obiceiurile ei. O face intentionat. Nu stiu ce trebuie sa facem. A devenit agasant, nu mai putem sa ne odihnim sub nicio forma. Stam unul in capul celuilalt, dar trebuie sa ne respectam ,nu sa ne toleram. Ce putem face in situatia asta? Multumesc frumos!