avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinCiufu

Activitate MadalinCiufu

Bună seara,
M-am căsătorit și am ramas însărcinată, la aproximativ 6 luni de la naștere am divorța, în 2018, tatăl are dreptul la vizita de 3 ori pe săptămână câte 2 ore pe zi, de la divorț până acum câteva 2 luni nu a venit nici măcar o data sa îl viziteze, practic 6 ani nu a dat nici un semn, acum a început să îl viziteze dar copilul normal ca nu îl cunoaște, pensia alimentară în 6 ani a plătit-o de de 6-7 ori până când acum circa 6 luni am fost la poliție pentru a depune plângere legat de neplata pensiei alimentare, eu de 4 ani m-am recăsătorit și avem încă un copil, acum suntem o familie completă și fericită, ce se poate face pentru a ieși din această situație legat de tatăl reapărut după 6 ani cu gândul de a mă da în judecată în viitorul apropiat pentru a lua el custodia copilului ?
Custodie copil după divort
Răspuns la discuția Se pot pune 2 administratori?
Mulțumesc mult pentru ajutor, o zi buna!

Adrian ALBU a scris:

Societatea poate avea mai mulți administratori, dar nu se poate stabili un administrator pentru fiecare punct de lucru.

Răspuns la discuția Se pot pune 2 administratori?
Am înțeles, mulțumesc mult pentru promptitudine și ajutor, o zi buna!

Avocat Isabela Hagiu a scris:

Buna seara, Va referiti la situatia in care societatea desfasoara activitate atat la sediul social, cat si la un punct de lucru sau la doua puncte de lucru. Pot fi doi administratori in societate, nu pentru fiecare “locatie”.

Bună ziua, nu găsesc online sau nu știu cum mai exact sa caut răspunsul la următoare întrebare: Se da o firma care are 2 magazine în locații diferite, se pot pune 2 administratori diferiți pentru fiecare locație?