avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate gymyforty

Activitate gymyforty

Răspuns la discuția pensie alimentara pana cand?
copilului ...dar prin intermediul mamei !
platesc pensie ptr un student, termina anu 3 si da licenta, apoi are drept de munca.
Pana cand trebuie sa-i platesc mamei lui pensia alimentara?...pana termina licenta, pana termina masterul (inca 2 ani), pana la 25 de ani, pana se angajeaza ( de unde pot eu sti asta?)...pana cand?
multumesc !

...Intamplator sau nu, azi noapte mai mi-au tras o zgaraietura pe masina !...de data asta mai mare decat prima !..Logan nou de o luna !!!...camora sunt mici copii !
Mariana Apostol a scris:

Nu are nici o legatura protectia consumatorului cu asociatia,in aceasta
problema.

In sensul ca: Eu ca persoana fizica cer protectia lor impotriva abuzurilor, ilegalitatilor savarsite de o Institutie cum este si Asociatia de proprietari?...e corect asa?
Catre Primarie am facut deja o Petitie on line in 21 iunie, nici un raspuns pana acum, numai confirmata de primire si...mai astept !
Adevarul ca sunt multe abuzuri pe aceasta scara de bloc !...foarte multe !

La Protectia Consumatorului, ar fi posibil de reclamat la ei ???
Locuiesc in Alexandria la bloc, de curand pe scara noastra, s-a reparat casa liftului aflata undeva pe acoperisul blocului( tencuit ; refacere acoperis;...)- pana aici totul in regula !
Impartirea costurilor aferente s-a facut egal pe LOCUINTE !...indiferent ca e garsoniera sau apartament; indiferent de nr de persoane !...170 Ron/ locuinta !!!
Mentionez ca blocul are 10 etaje , 2 garsoniere si 2 apartamente de 4 cam pe fiecare etaj .
Am vorbit la Asociatie, am adus legea ...am mers pe scara sa discut cu oamenii...nimic !...parca vorbesc la pereti ! ..M-am ales insa si cu o ocara de pomina de rasuna strada !...din partea presedintei si-a catorva proprietari de apartamente!...si presedinta "vorbeste frumos rau" !...balacareala totala !...ba in perioada asta mi s-a zgaraiat si masina abia cumparata, noua de 1 luna !
Cei de la Apartamente le convine !...la garsoniere !...sunt multi elevi chiriasi, cativa batrani; femei singure...si daca mie imi vine sa ma las pagubas !...dar lor !!!...va da-ti seama ca sunt "singur impotriva tuturor "!
Legea spune impartirea dupa suprafata locuintelor ! ...cota parte indiviza !
Chestiunea este ca ei fac acelasi abuz in fiecare luna !...nu numai cu aceasta reparatie !...acum am descoperit si eu !...legea e ignorata total !..in interesul Proprietarilor de Apartamente( majoritari pe scara !) si defavoarea Garsonierelor ! ...Ce e de facut?...Chiar traim in codru?...cui sa ma adresez ?...care este autoritatea ce-i poate forta sa respecte LEGEA ? ...daca sunt majoritari pe scara pot face ce vor????...chiar asa !!!
elga50 a scris:

Afisati, luati semnaturi pe un tabel unde scrieti articolul de lege ca sa vada toti locatarii cum e legea. Oamenii sunt inclinati totusi sa respecte legea daca ii vad litera scrisa. Incercati!

am incercat si acest lucru , dar stiti ce se intampla!....cei de la 4 camere le convine ca platesc mai putin ...iar cei de la garsoniere nu pricep, nu vor; n-au incredere, ...sunt influentati mai mult de catre cei cu apart decat de mine !...
Mentionez ca acest abuz se face in fiecare luna cu impartirea cheltuelilor de administrare(salarii;alte reparatii,...etc)
Cui ma mai pot adresa?...sa renunt ?...ce ma sfatuiti ?
Presedintele Asociatiei este o femeie foarte vulgara in vorbire si comportament ce terorizeaza pe toti ce i se impotrivesc !
gymyforty a scris:

...si daca asociatia de locatari a hotarat sa se imparta in mod egal la toate locuintele indiferent ca jumatate din ele sunt apartamente cu 4 cam (85m2) iar cealalta jumatate sunt garsoniere(35m2), ce e de facut ?...mai mult conducerea asociatiei minte si terorizeaza lumea sa plateasaca !....eu am ramas singur impotriva acestora( conducerea adica ) !!!...ce pot face?

....am mai facut si-o petitie on-line catre primaria Alexandria !...nici un raspuns desigur !....ce mai pot sa fac ?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
...si daca asociatia de locatari a hotarat sa se imparta in mod egal la toate locuintele indiferent ca jumatate din ele sunt apartamente cu 4 cam (85m2) iar cealalta jumatate sunt garsoniere(35m2), ce e de facut ?...mai mult conducerea asociatiei minte si terorizeaza lumea sa plateasaca !....eu am ramas singur impotriva acestora( conducerea adica ) !!!...ce pot face?
cheltuielile cu reparatia casei liftului intr-un bloc de apartamente si garsoniere, se imparte catre proprietari conform caror criterii?
1)in mod egal
2)dupa nr de persoane
3)dupa cota parte individa, adica dupa suprafetele apartamentelor si garsonierelor
4) dupa cum hotaraste conducerea asociatiei de proprietari