avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In conflict cu Asociatia de Locatari !!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In conflict cu Asociatia de Locatari !!!

Locuiesc in Alexandria la bloc, de curand pe scara noastra, s-a reparat casa liftului aflata undeva pe acoperisul blocului( tencuit ; refacere acoperis;...)- pana aici totul in regula !
Impartirea costurilor aferente s-a facut egal pe LOCUINTE !...indiferent ca e garsoniera sau apartament; indiferent de nr de persoane !...170 Ron/ locuinta !!!
Mentionez ca blocul are 10 etaje , 2 garsoniere si 2 apartamente de 4 cam pe fiecare etaj .
Am vorbit la Asociatie, am adus legea ...am mers pe scara sa discut cu oamenii...nimic !...parca vorbesc la pereti ! ..M-am ales insa si cu o ocara de pomina de rasuna strada !...din partea presedintei si-a catorva proprietari de apartamente!...si presedinta "vorbeste frumos rau" !...balacareala totala !...ba in perioada asta mi s-a zgaraiat si masina abia cumparata, noua de 1 luna !
Cei de la Apartamente le convine !...la garsoniere !...sunt multi elevi chiriasi, cativa batrani; femei singure...si daca mie imi vine sa ma las pagubas !...dar lor !!!...va da-ti seama ca sunt "singur impotriva tuturor "!
Legea spune impartirea dupa suprafata locuintelor ! ...cota parte indiviza !
Chestiunea este ca ei fac acelasi abuz in fiecare luna !...nu numai cu aceasta reparatie !...acum am descoperit si eu !...legea e ignorata total !..in interesul Proprietarilor de Apartamente( majoritari pe scara !) si defavoarea Garsonierelor ! ...Ce e de facut?...Chiar traim in codru?...cui sa ma adresez ?...care este autoritatea ce-i poate forta sa respecte LEGEA ? ...daca sunt majoritari pe scara pot face ce vor????...chiar asa !!!
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
gymyforty, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:12, 6 Iulie 2011
Mergeti si depuneti un memoriu la Primaria Alexandria. Detaliati cu exemplele pe care le mai cunoasteti si nu le-ati mai spus aici, ca afla toata lumea ce se intampla in blocul dvs.
Este bine ca demersul sa fie semnat de mai multi ”alegatori” - adica sa nu luptati singur!
Succes!
Catre Primarie am facut deja o Petitie on line in 21 iunie, nici un raspuns pana acum, numai confirmata de primire si...mai astept !
Adevarul ca sunt multe abuzuri pe aceasta scara de bloc !...foarte multe !

La Protectia Consumatorului, ar fi posibil de reclamat la ei ???
Nu are nici o legatura protectia consumatorului cu asociatia,in aceasta
problema.
Mariana Apostol a scris:

Nu are nici o legatura protectia consumatorului cu asociatia,in aceasta
problema.

In sensul ca: Eu ca persoana fizica cer protectia lor impotriva abuzurilor, ilegalitatilor savarsite de o Institutie cum este si Asociatia de proprietari?...e corect asa?
Eu va propun sa asteptati raspunsul de la Primar, cat mai dureaza... apoi puteti incerca sa mergeti si la protectia consumatorului.

Alte discuții în legătură

Constituirea unei asoc de proprietari este obligatorie? adra2004 adra2004 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc ANL si sunt proprietar al apartamentului respectiv de aproape 3 ani. Blocul are apartamente si garsoniere dispuse pe 2 scari ... (vezi toată discuția)
Spații comune bloc folosite abuziv anca7408 anca7408 Propietar de garsoniera cu acte, bloc format exclusiv din apartamente de 2 camere si garsoniere, repartizate pe etaj in proportia 4:1 ( patru apartamente de ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis bloc georgep-panciu georgep-panciu Buna ziua, pot da in judecata asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc avad in vedere ca banii pentru repararea acoperisului blocului au fost ... (vezi toată discuția)