avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate Coman91

Activitate Coman91



Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Daca noua infractiune este descoperita in termenul de supraveghere si se pronunta o condamnare, chiar si dupa expirarea acestui termen, amanarea se revoca si se va calcula pedeapsa rezultanta conform regulilor de la concursul de infractiuni.

Nu este descoperită pe perioada amânării , este un dosar închis demult din lipsa probelor fata de cei care au făcut și m-au băgat indirect și pe mine și redeschis înainte de amânare și încă nu este finalizat ! Cum se procedează? Cum ați spus mai sus?
Buna ziua! Am o amânare a aplicării pedepsei pentru un refuz recoltare probe, a trecut un an ! De curând sunt cercetat intr-un dosar de frauda cu asigurările din 2015 (grup infracțional, fals sub semnătura privată) redeschis acum, nefiind vinovat(mi-a fost folosită indentitatea fără voia mea), dar vreau sa știu in cazul in care îmi face dosar penal, se renunța la amânare sau îmi face doar dosar penal cu suspendare deoarece este fapta produsă înainte de amânare ?
Am înțeles ! Dar când am vrut sa îl predau la pronunțare mi au spus sa aștept comunicarea acasă! Apoi când am fost iar cu respectiva comunicare prin posta, mi-au spus ,,vai, bine ca ai venit ca au trecut 30 si ceva de zile si riscai dosar penal” frumos , asta este România !

latka a scris:

De la pronunțare în termen de 30 de zile.

Buna ziua! In urma unui apel la un proces verbal de contravenție ( depășire linie continua ) am pierdut ! Nu am dus permisul la timp și mi-au mai adăugat 30 de zile ! Întrebarea mea este : trebuia sa îl duc de la pronunțare sau de la comunicare in termen de 15 zile?