Bună , mă confrunt cu o situație destul de încurcată va rog sa mă luminați dacă cunoașteți cazuri similare ...
Am procurat o mașină în anul 2022 primavara(in valoare de 8mii de euro) de la un bișnitar( domnul bișnitar a cerut fiscal de la Doamna care avea mașina, dar a pus el semnătura in locul meu) , după am mers cu contractele și fiscal pe numele meu și am declarat o la finanțe, dar la poliția rutieră nu am reușit să mai ajung sa depun actele că sa o treacă pe talon pe numele meu..între timp am împrumutat masina cuiva spre folosință cu toate actele in mașină inclusiv cartea(iar persoana respectiva a vândut-o altcuiva zicandu mi că i am vândut mașina...
Am depus plângere la poliție , am angajat și avocat și nu se rezolvă nimic de atâta timp, iar eu continuu sa plătesc impozit...
Ultimele informații de vara trecuta sunt că au găsit mașina că e înmatriculată cu fiscal falspe alt judet...de atunci nimic....
Deci sunt intr-o situatie cand trebuie sa inchiriez un apartament si nustiu cum sa o fac, eu sunt in Brasov si Domnul este in Cluj , am timp la dispozitie pana luni cand am instanta sa prezint contract declarat la Anaf...
Voi vorbi cu ea, desi de la inceputul cazul mi-a zis ca nu am sanse sa ma lase la Cluj.... dar au trecut 5 luni aproape, ..va multumesc , dintotdeauna am avut convingerea ca exista multi oameni buni gata sa sara in ajutor si sa dea o doza de incredere , o seara placuta
Avocata imi zice sa raman unde stau acuma sa nu caut mutari si angajari ca e prea devreme....pare sigura pe ea cand vorbim, chiar nu stiu ce sa zic.. va multumesc pentru timpul acordat
buna seara ,am o intrebare referitor la faptul daca pot lucra in Domeniul IT in perioada arestului la domiciliu? Pot fi angajat sau macar sa fac training pentru un salar minim pe economie?