avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate RoxanaDum

Activitate RoxanaDum

Intr-adevar ! Nu a fost un act de vanzare cumparare la notar ci unul la un birou pentru asa ceva(acte masini) mai exact cel din fata celui mai mare RAR din ROmania!..deci, practic exista vreo posibilitate sa trec aceasta masina pe numele meu?
Cat timp pot circula cu ea in situatia data?
Buna ziua! Am cumparat o masina fara am imi fi inmanat fiscalul. Vanzatorul a avut-o la primaria Afumati, Bucuresti. El a scos-o de la Primarie si Nu vrea practic sa mi dea fiscalul. Ce se intampla in acest caz? Cat timp pot circula cu masina?
Am citit si noi asta! Cu siguranta este foarte urat, insa nu suntem aici sa fim judecati ! Incercam sa gasit o solutie! Sa stim la ce sa ne asteptam! Nu are leziuni si nici urme de lovituri, practic a fost o imbrancitura !
Buna ziua! Am un prieten care a avut o divergenta cu mama sa, in urma unor amenintari din partea dansei(catre el). S-au certat si el ar fi strans-o de gat, izbind-o astfel de un perete! Doamna nu ar avea urme si nimic altceva , insa astazi dupa 3 saptamani de la incident, a mers sa depuna plangere la politie! Va rog sa imi spuneti ce i se poate intampla mai departe prietenului meu...?!
Multumesc! Mentionez ca dansa nu si-a scos certificat medico-legal
Tocmai de aceea doresc sa se aplice legea! Eu nu doresc sa ma cobor la nivelul dansei si sa ma mahalagesc! Multumesc pentru tot! Zi frumoasa!
Sotul meu, fiul ei a facut asta deja! nu sunt doar vorbe din partea acestor persoane! Sunt existente! Pana si una dintre fetele dansei imi transmite ! Ma denigreaza non stop! Nu exista cale de intelegere intre noi doua , cu siguranta!
Membrii familiei dansei la care merge si vorbeste ,imi spun! Noi(eu si soacra mea) nu am tinut legatura niciodata! Nu mai spun de amenintari...
Buna ziua! "Soacra mea" ma calomniaza in mod constant! Imi aduce cuvinte denigratoare in fata tuturor membrilor familiei! Eu personal m-am saturat si as dori sa merg in instanta! Nu stiu in schimb, daca pot face acest lucru! Tin sa precizez ca nu am luat contact cu dansa decat o singura data in viata,in restul timpului , de 3 ani ,mai exact, continuu imi aud vorbe urate, jignitoare, dispretuitoare si ce ma deranjeaza cel mai tare este cuvantul "tiganca" ! Va rog sa ma indrumati catre un proces de calomniere sau ce anume trebuie sa fac?! Multumesc!