avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! \"Soacra mea\" ma calomniaza in mod ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! "Soacra mea" ma calomniaza in mod constant! Imi aduce ...

Buna ziua! "Soacra mea" ma calomniaza in mod constant! Imi aduce cuvinte denigratoare in fata tuturor membrilor familiei! Eu personal m-am saturat si as dori sa merg in instanta! Nu stiu in schimb, daca pot face acest lucru! Tin sa precizez ca nu am luat contact cu dansa decat o singura data in viata,in restul timpului , de 3 ani ,mai exact, continuu imi aud vorbe urate, jignitoare, dispretuitoare si ce ma deranjeaza cel mai tare este cuvantul "tiganca" ! Va rog sa ma indrumati catre un proces de calomniere sau ce anume trebuie sa fac?! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:43, 30 Ianuarie 2021
continuu imi aud

cum le auzi daca nu o vedeti ? va da telefon ?
o puteti da in judecata iar ca martori puteti cita persoanele care v-au povestit asta.
cereti daune reale, dar usturatoare ca pe viitor sa se abtina.
Membrii familiei dansei la care merge si vorbeste ,imi spun! Noi(eu si soacra mea) nu am tinut legatura niciodata! Nu mai spun de amenintari...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate ca ar trebui sa le spuneti ca nu va intereseaza pt ca nici ce fac acele persoane, nu e ok.
Puteti sa vorbiti direct cu soacra dvs si sa ii spuneti calm sa inceteze, ca o dati in judecata.
Sotul meu, fiul ei a facut asta deja! nu sunt doar vorbe din partea acestor persoane! Sunt existente! Pana si una dintre fetele dansei imi transmite ! Ma denigreaza non stop! Nu exista cale de intelegere intre noi doua , cu siguranta!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu sunt doar vorbe din partea acestor persoane! Sunt existente!

am vrut sa zic ca nu va fac niciun bine ducand vorba de colo- colo.
notificati-o pe soacra ca o dati in judecata daca nu se potoleste.
faceti asta prin avocat, poate se potoleste .

Alte discuții în legătură

Abuz in familie, divort wanttobesafe wanttobesafe Buna seara! M-ar interesa ce posibilitate as avea de a baga divortul fara sa am contact cu sotul.. nu stiu, de la departare sau ceva de genul,,, avem un copil ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as dori un sfat de la voi ....am un iubit de 5 ani ... TrixiBea TrixiBea Buna seara , as dori un sfat de la voi ....Am un iubit de 5 ani si 4 luni ... sunt logodnica lui . El 35 eu 23 ... Bunica lui la inceput ma acceptat , dar ... (vezi toată discuția)
Calomniere si defaimare pe forum online Ristina Ristina Am fost insultata si calomniata grav, cu acuze care daca ar fi adevarate mi- ar atrage pedepse legale, pe un forum online, pe numele meu real, nu pe nickul ... (vezi toată discuția)