Buna ziua! "Soacra mea" ma calomniaza in mod constant! Imi aduce cuvinte denigratoare in fata tuturor membrilor familiei! Eu personal m-am saturat si as dori sa merg in instanta! Nu stiu in schimb, daca pot face acest lucru! Tin sa precizez ca nu am luat contact cu dansa decat o singura data in viata,in restul timpului , de 3 ani ,mai exact, continuu imi aud vorbe urate, jignitoare, dispretuitoare si ce ma deranjeaza cel mai tare este cuvantul "tiganca" ! Va rog sa ma indrumati catre un proces de calomniere sau ce anume trebuie sa fac?! Multumesc!
cum le auzi daca nu o vedeti ? va da telefon ?
o puteti da in judecata iar ca martori puteti cita persoanele care v-au povestit asta.
cereti daune reale, dar usturatoare ca pe viitor sa se abtina.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Poate ca ar trebui sa le spuneti ca nu va intereseaza pt ca nici ce fac acele persoane, nu e ok.
Puteti sa vorbiti direct cu soacra dvs si sa ii spuneti calm sa inceteze, ca o dati in judecata.
Sotul meu, fiul ei a facut asta deja! nu sunt doar vorbe din partea acestor persoane! Sunt existente! Pana si una dintre fetele dansei imi transmite ! Ma denigreaza non stop! Nu exista cale de intelegere intre noi doua , cu siguranta!
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
nu sunt doar vorbe din partea acestor persoane! Sunt existente!
am vrut sa zic ca nu va fac niciun bine ducand vorba de colo- colo.
notificati-o pe soacra ca o dati in judecata daca nu se potoleste.
faceti asta prin avocat, poate se potoleste .