avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abuz in familie, divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abuz in familie, divort

Buna seara! M-ar interesa ce posibilitate as avea de a baga divortul fara sa am contact cu sotul.. nu stiu, de la departare sau ceva de genul,,, avem un copil minor asupra caruia mi-ar fi acordat toate drepturile, asta stiu sigur. Doar ca ma tem pentru viata mea/noastra. Nici o hartie de la politie nu ar putea sa il tina departe de mine cand isi iese din minti si mi-e frica, nu ma pot apara de el. Fizic in niciun caz,
Centre de plasament pentru cei abuzati in familie nu par a fi o solutie. Trebuie sa mergi la munca, copilul la scoala etc nu se poate iesi complet din viata anterioara, nu cred sa fie asa de simplu.
Va multumesc pentru raspuns anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:28, 28 Octombrie 2018
Par a exista premise pentru obtinerea unui ordin de protectie in temeiul art 23 din legea 217/2003, apoi veti formula si cererea avand ca obiect desfacerea casatoriei, luati legatura cu un avocat.
La divort in calitate de reclamanta trebuie sa fiti prezenta personal.Incepeti cu un ordin de protectie,discutati cu un av...
Dreptul soțului de a veni la.proces nu poate fi estompat prin ordin de protecție.

Adică orice persoana are dreptul.de a se prezenta la propriul său proces...

Dacă va permiteți să angajați avocat încercați să vedeți cum sa stabiliti o strategie de apărare din toate punctele de vedere.
Aproximativ 10% din femeile care vor sa divorteze se află în situatia dvs. si reusesc sa divorteze cu avocat angajat fără probleme.

Situații de acest fel.exista de foarte mult timp...
Cazul dvs. Poate avea un număr cu.multe zerouri...daca ar fi numerotat...nefiind nicidecum primul...si nici ultimul...
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! mă adresezi vouă cu o întrebare! soțul meu este ... Ana-Armina Ana-Armina Bună seara! Mă adresezi vouă cu o întrebare! Soțul meu este plecat în străinătate de mai bine de 8 luni. Mi sa adus la cunoștință ca acesta ar avea ... (vezi toată discuția)
Plangerepentru lovire si alte violente in familie, cu acte ml si martori, ordin de protectie - nerezolvat Ioana2729 Ioana2729 Buna seara! Sunt victima a violentei in familie, urmeaza sa divortez si am depus plangere penala impotriva sotului meu inca de la eveniment, la politie, in ... (vezi toată discuția)
Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa?? 9765 9765 As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ... (vezi toată discuția)