Bună seara! Mă adresezi vouă cu o întrebare! Soțul meu este plecat în străinătate de mai bine de 8 luni. Mi sa adus la cunoștință ca acesta ar avea o amantă. Problema stă în felul următor el are o fata dintr-o relație anterioară, care a fost lăsată in grija mea! Ei bine știind ca el se destrabaleaza eu doresc să plec! Cum pot proceda cu copilul acestuia!? Adică efectiv n-am cui sa i-o las iar el nu vrea veni prea curând acasă! M-am gândit sa merg la poliție și sa le spun situația! Ce părere aveți? O seară bună!
Formulati si cerere pentru desfacerea casatoriei la instanta de judecata.
In cadrul acesteia mentionati ca a fost fata lăsată în grija dvs si o sa se efectueze o ancheta sociala in vederea instituirii unei măsuri de protecție pentru aceasta ca urma a desfacerii casatoriei de sotul dvs.
Contactați un avocat si discutati situatia in amanunt.
Mulțumesc! Nu știm absolut nimic de mama fetei de mai bine de 5 ani! Da i-am spus ca nu mă mai vreau ocupa de fată. El însă mă amenință că mă omoară dacă îndrăznesc să-l părăsesc!..
Emilika40
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteți dovedi că vă amenință în felul ăsta (mesaje, apeluri înregistrate)? V-ar prinde bine dacă vă decideți să faceți plângere penală.
Urâtă situație, atât pentru dvs. cât și pentru copil.