AVLIL a scris:
Sunt multe aspecte aici, rpezente si viitoare. Daca lasati copilul la tata, ca mama responsabila, inseamna ca aveti incredere ca tatal il va ingriji bine. Sansele sa restabiliti locuinta minorului la dv. peste 2-3 ani sunt mici.
Nu veti fi acuzata de abandon, insa nu va fi un plus pentru stabilirea locuintei minorului la dv.
Stimata doamna,
de ce spun ca este dificila situatia? Sotul meu este cercetat intr-un dosar penal pt,tentativa de omor (pe nedrept, insa nu stiu cat conteaza asta ...). Ideea este ca din aceasta cauza nu mai sta bine cu judecata, este nervos, stresat, ma injura, ma ameninta in fel si chip.....Evident nu a solicitat ajutorul niciunui medic ........Stiu (sau cel putin sper) ca datorita acestor aspecte instanta va judeca corect si imi va acorda mie custodia exclusiva a copilului. Tocmai pt.ca nu mai am incredere in judecata sotului vreau sa iau masuri de siguranta pt.a nu fi acuzata pe nedrept ca mi-am abandonat copilul. Si va rog sa nu incepeti sa ma judecati ca abandonez copilul si plec, indur multe de prea multa vreme si am datoria sa ii ofer copilului meu un viitor linistit si sansa de a creste in liniste .....