avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara , as dori un sfat de la voi ....Am un iubit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara , as dori un sfat de la voi ....Am un iubit de 5 ani ...

Buna seara , as dori un sfat de la voi ....Am un iubit de 5 ani si 4 luni ... sunt logodnica lui . El 35 eu 23 ... Bunica lui la inceput ma acceptat , dar apoi a tot inceput sa se bage intre noi .... si sa vorbeasca foarte urat la adresa mea fata de iubitul meu , jigniri foarte urate, etc. Bun.... Am
incercat sa ii explicam ca nu e okey ceea ce incearca ea sa faca si sa potolit o perioada. Dupa a inceput sa mearga acasa la familia mea si sa ne verifice casa , curatenie , mancare , servici etc.... okey. Nu am spus nimic ... am tacut ... iarasi am sfadit.o si sa calmat .. iarasi am luat de la inceput dupa aproximativ 2 saptamani e mult spus .... Si apoi a inceput sa posteze despre mine tot felul de minciuni si sa imi denigreze imaginea pe fb si la oamneni le spunea tot felu de chestii foarte urate despre mine si familia mea.... iar acum am ajuns la capatul rabdarii ... deja e prea de tot ... astea sunt vorbele dansei la varsta de 73 de ani ... ma facut p@r@sut@ , k***@ , fufa, t@r@tura + nimernica = gunoi imputit . Plus multe altele minciuni , si a vb foarte urat depre familia mea , tatal meu care este decedat de 6 luni ... va rog sa imi dati un sfat ce sa fac pentru ca nu mai pot .... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:42, 28 Octombrie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dati-o in judecata si ii solicitati daune morale, poate nu obtineti, dar poate se potoleste.
Sau primeste citatia, se sperie și crapa.
Acum serios, notificati-o prin avocat sa inceteze, ca altfel o dati in judecata.

Dar iubitul asta nu poate vorbi cu ma-sa mare sa se potolească?
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ia spus.... dar nimic .... nu mai vb cu ea

gi-jane2 a scris:

Dati-o in judecata si ii solicitati daune morale, poate nu obtineti, dar poate se potoleste.
Sau primeste citatia, se sperie și crapa.
Acum serios, notificati-o prin avocat sa inceteze, ca altfel o dati in judecata.

Dar iubitul asta nu poate vorbi cu ma-sa mare sa se potolească?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai e foarte simplu.
Dati-o block pe retelele de socializare si raportați fiecare postare care va jignește.
Casatoriti-va și mutati-va la casa voastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)
Vecin enervant ilcsi22 ilcsi22 Buna ziua Avem o problema care exista de mai multi ani. Al doilea vecin este invidios pe noi de ani de zile pentru ca tatal meu are atelier de tamplarie si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu socrii, amenintari cu moartea _catalina_apostolescu_11 _catalina_apostolescu_11 Bună seara! Eu sunt Cătălina, am 21 de ani și locuiesc în București. Sunt din Iași, însă, urmez studii universitare în București. Sunt împreună ... (vezi toată discuția)