avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate tavioro

Activitate tavioro

Multumesc mult.
E prima oara cand pun aceasta intrebare; abia acum mi-am dat seama, cand am primit cuponul de pensie pe luna noiembrie.
Acum o sa fac o cerere sa-mi recuperez banii.
Buna ziua
Sunt pensionata cu art 47,alin1.b) , legea 19/17.03.2000 incepand cu 1 ianuarie 2010.Pana in luna octombrie 2010 (inclusiv) mi s-a retinut impozit pe venit 16%. Incepand cu aceasta luna nu s-a mai retinut impozitul pe venit.
Era normal sa se impoziteze pensia in acest caz sau a fost o greseala ?
Va multumesc
Răspuns la discuția impozitare pensie de handicap
Multumesc mult.
Pensiile ce depasesc 1000 Ron acordate conform legii 19/2000 art 47 b) sunt impozabile?
Răspuns la discuția mersul prin casa
multumesc mult pentru sfat; nu stiam cum sa prodez
Problema mea este ca vecinul de la parter este deranjat de faptul ca merg prin casa, inchid usile sau lumina, cobor in curte (curtea nu este comuna) sau ca uneori fac gimnastica ( in imaginatia sa). Pentru aceste motive ma amaninta , vorbeste urat , etc. Stiu ca exista un program de liniste . Dar asta inseamna ca in orele respective nu ai voie sa te misti ? e oare o crima daca iti cade o furculita sau un cutit? Cui ma pot adresa?
A devenit stresant si chiar mi-e teama. Intr-o seara a deschis geamul , care este in curtea mea si absolut fara motiv mi-a vorbit urat si m-a amenintat ca-mi da in cap. Nu l-am luat in seama. Dar asta se repetas cam des .