Problema mea este ca vecinul de la parter este deranjat de faptul ca merg prin casa, inchid usile sau lumina, cobor in curte (curtea nu este comuna) sau ca uneori fac gimnastica ( in imaginatia sa). Pentru aceste motive ma amaninta , vorbeste urat , etc. Stiu ca exista un program de liniste . Dar asta inseamna ca in orele respective nu ai voie sa te misti ? e oare o crima daca iti cade o furculita sau un cutit? Cui ma pot adresa?
A devenit stresant si chiar mi-e teama. Intr-o seara a deschis geamul , care este in curtea mea si absolut fara motiv mi-a vorbit urat si m-a amenintat ca-mi da in cap. Nu l-am luat in seama. Dar asta se repetas cam des .
E o aberatie ce va cere vecinul dumneavoastra,daca dadeati muzica tare daca ati face zgomot prin care ati depasi decibelii admis prin lege,atunci dumnealui are dreptu sa sesizeze organele abilitate.Nu are dreptul sa-si faca dreptate singur si sa va amenite. In aceasta situatie dumneavoastra aveti doua posibilitati : - sa sunati la circa de politie de care apartineti ,ori sa faceti o plingere tot la politie cu confirmare de primire,invocind L.61 / 1991 . Mariiky
Decibeli permisi!
Twister
Buna ziua!
Am un vecin mai batran si ca orice om doresc sa ma distrez, asta include sa dau muzica mai tare. Am 2 boxe normale de calculator putin modificate ... (vezi toată discuția)