avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea2002Giulia

Activitate Andreea2002Giulia

Bună ziua, am și eu o întrebare în legătură cu atestatul pentru paza, anul trecut am fost prins băut la volan și am primit o pedeapsa cu suspendare timp de 1 an, oare când pot să îmi fac atestatul de paza? Mulțumesc
Dar ei și-au izolat camera in care este copilul?
Când m-am mutat in bloc,ascultam zi de zi cum copilul lor se plimba cu rolele, trotineta,etc prin casa,nu am sunat o data la poliție sa le fac reclamație sau ceva,acum că am copil și se aude zgomot ei sună la poliție.Adevărul este că are foarte multa energie,degeaba o scot afara sa se plimbe,un copil are foarte multa energie,sa nu îmi zică ei mie că,copilul lor nu a fost la fel.
Vecini noștri au și ciudă pe noi și o fac mai mult dinadins,acum câteva zile a venit la mine la ușă și a început să mă amenințe și să mă facă în toate felurile și i-am închis ușa în nas.

ynocentta a scris:

Este situatie des intalnita in relatiile dintre locatrii imobilelor de locuit in comun
Aveti varianta sa asigurati izolarea fonica a camerei unde se joaca copilul

Răspuns la discuția Probleme cu vecina
Copilul meu are 1 an și 4 luni,degeaba o duc in parc,mai ales pe frigul acesta,și vecine de deasupra au un copil și de cate ori a fost gălăgie la ei eu am înțeles că este un copil și nu am le-am făcut reclamați,problema e că ei au și ciudă pe noi și fac lucrurile astea din adins

ContSters371153 a scris:

Sigur vecina suporta prea multa galagie in fiecare zi care vine de la apt. dvs. Din acest motiv fiecare zgomot in plus este inregistrat negativ.
Copiii fac galagie deoarece au prea multa energie. Energie care trebuie sa fie lasata afara intr-un parc de joaca si nu in apt.
Nimeni nu este obligat sa participe la cresterea copiilor altora- adica sa suporte galagia in mod regulat a copiilor.
Obligatia este a parintilor sa isi faca programul dupa copiii si sa ii plimbe, sa ii activeze si sa respecte ca vecinii nu sint obligati sa suporte galagia copiiilor cu energie a vecinilor.

Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a stricat programul de somn iar acum noaptea sta trează și se joaca și ziua doarme,am incercat sa ii schimb program și încă mai lucram la asta,problema este următoarea,vecini de deasupra cheamă poliția sub pretextul că este gălăgie.
Am și eu o simplă întrebare,daca am un copil mic trebuie sa ii pun bandă la gura sa nu mai facă gălăgie și să o leg de mâini fiindcă deranjează vecini? (Doar ca exemplu)
Ce mă sfătuiți să fac in cazul acesta? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.