avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Activitate Rutica

Activitate Rutica

Bună seara,
Am o problema în legătură cu Banca Raiffeisen și va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez. Mai exact în cursul zilei de 16.12.2021 am vrut sa scot o suma de bani, de la un ATM agenția Sosesua Pipera, nr. 21, cu cardul soțului care este operat, neplasabil cu multe momente în care nu este coerent și se afla intr-un centru de recuperare, pentru a-i plati taxele de îngrijire și recuperare. ATM-ul a scris pe display, ca suma nu este disponibila, desi în cont existau bani mai mulți decât voiam sa scot. Apoi am renunțat și am încercat sa scot astazi, dar am scos intai un miniextras, unde arata debitul și plățile și stupoare....pe minus era și suma pe care am vrut sa o scot ieri, desi nu am reușit.
Nu vreau sa cred ca, aceasta banca, ne pagubeste, testestandu-ne vigilenta,
Ce as putea sa fac în aceasta situație?
Va mulțumesc!
Buna ziua!
As dori sa știu dacă pot depune contestatie pentru o amenda, in urma participării la o întrunire de divertisment și socializare, în tmmpul SARS cov 21 pe durata starii de alerta, de ziua Unirii ?
Motivul a fost, ca, am participat, mai mult de 50 de persoane.
Mentionez ca, pentru a participa, am facut rezervare care mi-sa confirmat, de catre organizator. Iar la sosirea organelor de politie și jandarmerie, patronul restaurantului, a spus sa stam liniștiți ca, se face doar un control de rutina. Nici cand agentul de la jandarmerie mi-a cerut CNP-ul, nu m- a informat ca urmează sa primesc amenda și nuci nu mi-sa întocmit vre-un proces verbal, pe care eu sa-l semnez. Urmând ca ulterior sa primesc amenda prin posta cu confirmare de primire. Consider ca s-a făcut un abuz la adresa persoanei mele, deoarece, nu eu trebuia sa număr persoanele participante, nu am întrat cu forta, nu mi-sa facut proces verbal pe loc, pe care eu sa-l semnez.
Mulțumesc!