avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! As dori sa știu dacă pot depune ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! As dori sa știu dacă pot depune contestatie pentru ...

Buna ziua!
As dori sa știu dacă pot depune contestatie pentru o amenda, in urma participării la o întrunire de divertisment și socializare, în tmmpul SARS cov 21 pe durata starii de alerta, de ziua Unirii ?
Motivul a fost, ca, am participat, mai mult de 50 de persoane.
Mentionez ca, pentru a participa, am facut rezervare care mi-sa confirmat, de catre organizator. Iar la sosirea organelor de politie și jandarmerie, patronul restaurantului, a spus sa stam liniștiți ca, se face doar un control de rutina. Nici cand agentul de la jandarmerie mi-a cerut CNP-ul, nu m- a informat ca urmează sa primesc amenda și nuci nu mi-sa întocmit vre-un proces verbal, pe care eu sa-l semnez. Urmând ca ulterior sa primesc amenda prin posta cu confirmare de primire. Consider ca s-a făcut un abuz la adresa persoanei mele, deoarece, nu eu trebuia sa număr persoanele participante, nu am întrat cu forta, nu mi-sa facut proces verbal pe loc, pe care eu sa-l semnez.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:43, 8 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Puteți formula plângere contravențională împotriva procesului-verbal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici unul din motivele invocate de dvs nu va duce probabil.la anularea pv.Poate obțineți din partea instanței transformarea amenzii în avertisment sau macar mai tergiversati aplicarea sanctiunii pe durata judecătii contestației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in 04.09.2019 am semnat un contract de prestari servicii ... marinavideanu marinavideanu Buna ziua, In 04.09.2019 am semnat un contract de prestari servicii cu o societate comerciala in vederea realizarii unui eveniment privat (nunta), pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva jandarmeriei romane ovidelu ovidelu am luat o amenda in care scrie \"azi, 24.12.2000 (in loc de 2008) a participat la un scandal in incinta clubului XXX impreuna cu veri si preteni acestuia\"... ... (vezi toată discuția)
Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)