avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, In 04.09.2019 am semnat un contract de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, In 04.09.2019 am semnat un contract de prestari servicii ...

Buna ziua,
In 04.09.2019 am semnat un contract de prestari servicii cu o societate comerciala in vederea realizarii unui eveniment privat (nunta), pentru data de de 10.10.2020. In contextul pandemiei generate de SARS-CoV-2, evenimentul a fost reprogramat pe 02.10.2021 avand confirmarea oficiala din partea. La semnarea contractului a fost achitat un avans.

In data de 18.01.2021 am fost informat de catre o cunostinta cu privire la starea ciudata a locatiei (se demonta absolut tot). In urma contactarii managerul restaurantului, acesta mi-a confirmat ca locatia a fost inchisa fara a fi anuntat in acest sens. Am solicitat returnarea avansului insa din pacate managerul locatiei mi-a motivat intr-un apel telefonic ca este un moment dificil iar el nu mai figureaza ca angajat.

Acestia refuza sa imi returneze avansul dat, refuza sa raspunda in scris. Am facut o plangere la ANPC pana in acest moment.
Cum as putea aborda aceasta situatie mai departe? Credeti ca administratorul companiei poate fi acuzat de inselaciune?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Isabela Hagiu , utilizator 11:46, 21 Ianuarie 2021
Buna ziua,

Dupa cum ati prezentat situatia, putin probabil sa intre sub incidenta infractiunii de inselaciune, Trebuie analizat contractul incheiat cu societatea organizatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract nunta Andreeaivanciu Andreeaivanciu Buna seara, Am o mare rugăminte dacă ma puteți ajuta v-as fi recunoscătoare toată viața. Anul trecut am semnat un contract pentru un eveniment care ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere sala nunti Gradinariu1991 Gradinariu1991 Buna ziua, Am o situatie si am nevoie de o opinie din punct de vedere juridic. Am programat la restaurant nunta, pentru 4 iulie 2020. Am achitat un avans ... (vezi toată discuția)
Buna seara, fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o ... Camellia89 Camellia89 Buna seara, Fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o speta. o cunostinta care locuieste in Canada a semnat in decursul anului 2019 un contract ... (vezi toată discuția)