avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara, Am o problema în legătură cu Banca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara, Am o problema în legătură cu Banca Raiffeisen ...

Bună seara,
Am o problema în legătură cu Banca Raiffeisen și va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez. Mai exact în cursul zilei de 16.12.2021 am vrut sa scot o suma de bani, de la un ATM agenția Sosesua Pipera, nr. 21, cu cardul soțului care este operat, neplasabil cu multe momente în care nu este coerent și se afla intr-un centru de recuperare, pentru a-i plati taxele de îngrijire și recuperare. ATM-ul a scris pe display, ca suma nu este disponibila, desi în cont existau bani mai mulți decât voiam sa scot. Apoi am renunțat și am încercat sa scot astazi, dar am scos intai un miniextras, unde arata debitul și plățile și stupoare....pe minus era și suma pe care am vrut sa o scot ieri, desi nu am reușit.
Nu vreau sa cred ca, aceasta banca, ne pagubeste, testestandu-ne vigilenta,
Ce as putea sa fac în aceasta situație?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Rutica , utilizator 17:28, 17 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii ilegale aparute pe cardul meu de debit...si nu e card romanesc Cristina_Dima Cristina_Dima Buna nici nu mai stiu de pe unde sa o apuc si am decis sa apelez la cineva care sigur ma poate ajuta. am discutat si cu avocatul meu dar mi-as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)