avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Activitate diadiana

Activitate diadiana

Răspuns la discuția mostenire
Multumesc
Revin cu o intrebare :Daca sora mea nu a atacat acest testament in termen de 6 ani,eu pot beneficia de testament 100%,ea stia de el de la notar cind nu ne-am inteles la dezbaterea succesiunii prin notariat si nu am ajuns in instanta pina in prezent?
Va rog mult sa imi raspundeti .
Răspuns la discuția contract vinzare cumparare
Multumesc
In patrimoniul tatalui meu a mai ramas doar o casa si terenul de sub ea ca in rest a vindut .Contractul de vinzare cumparare e cam dubios ca este facut fara cadastru si inregistrat cartea funciara abia dupa 6 ani de la data vinzarii.Eu am totusi dubii in privinta acestui contract.Cum as putea dovedi ca totusi e ceva ilegal?
Buna ziua.Sa va explic problema mea:
Tatal meu a vindut fratelui meu un teren dupa ce mama a murit si nu s-a dezbatut mostenirea dupa mama.Eu am spus ca e ilegal deoarece aveam si eu dreptul. Ei au sustinut ca este legal deoarece acel teren era mostenirea tatalui meu de la parintii lui si cit e in viata poate vinde chiar daca vinzarea s-a facut dupa moartea mamei.
Intrebarea mea este:Mama mea nu avea dreptul la cel teren mostenit de tatal meu de la parintii lui?Va rog sa ma ajutati.