Va multumesc pt răspuns dar la un notar nu pot afla mai multe despre terenuri.as avea nevoie de un avocat jurist pentru a începe toate demersurile si cam cât mai costa
Bunaziua va rog frumos daca cineva ma poate ajuta in cazul unei succesiuni Tatal meu a decedat in 2008 si a ramas mama in viata si 6 copii din casatoria parintilor dar tatal meu a mai avut un copil si ii poarta numele de dinaintea casatoriei cu mama si a ramas un apartament cu 4 camere pe contractul cumparare vanzare sunt amandoi parinti cumparatori si mama fiind in viata nu sa facut nici un demers pentru succesiune si in 2021 a decedat si mama la care ea a mai mostenit de la tatal ei niste terenuri la care eu nu am prea multe cunostiinte doar o instintare de la primaria de unde a apartinut tatal mamei prin care informeaza arendasul din com ca pamantul pe care il are in arenda tatal mamei ii cuvine mamei eu sunt in faza deschiderii anexei 24 si as dori
niste lamuri cum trebuie sa procedez.va multumesc frumos
Buna seara am si eu o intrebare la
moartea bunicului meu vaduf prin 98 au ramas 10 fratii printre care si mama meea si au dezbatut mostenirea o matusa si mos deal meu sau ocupat la notar prin 99 dar eu nu am gasit nici un act de mostenitor pe numele mamei mele doar o instiintare de la primarul comunei unde à decedat bunicul meu catre un arendas ça pamantul care este in arenda il mosteneste mama mea si in 2008 tatal meu decedat si casatorit cu mama proprietari de un apartament pe care nu sa facut desbatere succesorala deoarece mama mea traind in acel apartament eu avand 5 fratii deci suntem 6 fratii trecuti pe cartea de munca à lui mama dar tatal meu à mai avut trei copii de dinainte de aa se casatori cu mama mea. Este cineva care poate sami explice cam cum sa procedez