avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunaziua va rog frumos daca cineva ma poate ajuta in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunaziua va rog frumos daca cineva ma poate ajuta in cazul unei ...

Bunaziua va rog frumos daca cineva ma poate ajuta in cazul unei succesiuni Tatal meu a decedat in 2008 si a ramas mama in viata si 6 copii din casatoria parintilor dar tatal meu a mai avut un copil si ii poarta numele de dinaintea casatoriei cu mama si a ramas un apartament cu 4 camere pe contractul cumparare vanzare sunt amandoi parinti cumparatori si mama fiind in viata nu sa facut nici un demers pentru succesiune si in 2021 a decedat si mama la care ea a mai mostenit de la tatal ei niste terenuri la care eu nu am prea multe cunostiinte doar o instintare de la primaria de unde a apartinut tatal mamei prin care informeaza arendasul din com ca pamantul pe care il are in arenda tatal mamei ii cuvine mamei eu sunt in faza deschiderii anexei 24 si as dori
niste lamuri cum trebuie sa procedez.va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Daniel lacatusu , utilizator 15:53, 13 Martie 2021
nu am înțeles care este întrebarea concretă.
dacă vreți să știți ce terenuri sunt, cereți de la Primărie o adeverință de rol agricol.
Va multumesc pt răspuns dar la un notar nu pot afla mai multe despre terenuri.as avea nevoie de un avocat jurist pentru a începe toate demersurile si cam cât mai costa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 doar_dana doar_dana Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Vânzare teren arendat AlexandruMihai AlexandruMihai Bună ziua! Se dă următoarea speță: 1. Bunicul deține 3 ha de terenuri agricole și are un contract de arendă cu Ion, un nepot (din partea soției ... (vezi toată discuția)
Mostenire broma broma In anul 1995 mama mea a vadut apartamentul cumparand un alt apartament cu sotul ( nu este tatal meu) din aceea perioada .In perioda respectiva locuiam impreuna ... (vezi toată discuția)