Cum să emane miros pestilențial pisicile și câinii de la bloc? Poate emană apartamentul în sine dacă e plin de gunoi și murdar. Eu am pisici și nu am niciun miros în apartament.
În afara orelor prevăzute de lege, puteți aduce la exasperare vecinii fără a fi sacționat. Unii au câini, pisici, emană un miros pestilențial, etc. Limita este dată de momentul în care, vecinii exasperați, aleg să încalce ei legea... Ați înțeles sper. Nu vă sfătuiesc.
Lucian8479 a scris:
Referitor la studierea unui instrument muzical, in propria locuință și in afara intervaluliui de liniște, de catre o persoana inscrisă la o școală de muzică, este considerată contravenție, in temeiul aliniatelor 25 si 26 ale Art. 2 / Legea nr. 61 / 1991?
Ce inseamna termenul "tulburarea fara drept a liniștii locuitorilor"? Cum se decide cand este sau nu in drept, persoana respectivă? Are legatură cu calitatea de inscris la o scoala de muzică, sau cu intervalul orar? Sau cu ambele, sau cu nici una?
Multumesc
Acuma depinde si de instrument - una e o vioara, alta un set de tobe.
Nici speta nu e clara, ce se doreste? O analiza sintactica a legii? Sau este o situatie in desfasurare, initiatorul a fost reclamat si (eventual) urmeaza a fi amendat, sau a fost amenintat ca...