avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate Mada95

Activitate Mada95

Ambii sunt minori,încă nu a ajuns hotărârea.
Ideia e ca sunt 3 copii la mijloc,unul a rămas la mine(nefiind al lui) și cei 2 copii care ii avem împreună i sau dat lui,și la hotărârea finala sa decis sa plătesc doar pentru unul pensie alimentara .

gi-jane2 a scris:

pai ce scrie in hotarare? Ambii sunt minori, da ?
chiar daca e o eroare,, puteti plati pt amandoi, ca nu gresiti.

Tocmai asta spun. De ce doar pentru unu și nu pentru amândoi. Și da,copii locuiesc în tara

gi-jane2 a scris:

Pt amandoi trebuie sa platiti pensie daca copiii locuiesc la tata. Chiar daca tatal exercita singur autoritatea parinteasca, dvs sunttei mama lor si aveti obligația si legala si morala sa va intretineti copiii.
Neplata pensiei timp de 3 luni constituie fapta penala si se pedepseste cf legii

Bună seara. Dacă soțul a primit custodia exclusiva la cei 2 copii,eu de ce trebuie sa mai plătesc pensie alimentara,și de ce s-ar pentru unu și nu pentru amândoi. Mulțumesc
Pot merge la munca,si de copii va avea grija tata cu mama vitregă,financiar ma vor susține si ei
Buna seara. Am 3 copii,9 ani,6 ani si 2 ani,am o căsnicie toxică,si am hotarat sa bag divorț,dar am o teama,nu lucrez,nu am un venit,mi-e teama sa nu pierd copii. Ce este de facut? Multumesc