avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Am 3 copii,9 ani,6 ani si 2 ani,am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Am 3 copii,9 ani,6 ani si 2 ani,am o căsnicie toxică,si ...

Buna seara. Am 3 copii,9 ani,6 ani si 2 ani,am o căsnicie toxică,si am hotarat sa bag divorț,dar am o teama,nu lucrez,nu am un venit,mi-e teama sa nu pierd copii. Ce este de facut? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:29, 13 Februarie 2021
Cine intretine familia daca nu lucrati ?
Nu pierdeti copiii, ca tatal nu se poate ocupa de el, dar dvs ii puteti intretine din pensia se o vor primi de la tata si eventualul dvs venit ?
Banuiesc ca v-ati facut un plan, poate va ajuta parintii...
Nu trebuie musai sa aveti job, insa trebuie sa puteti dovedi ca ii puteti ingriji si intretine.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Pot merge la munca,si de copii va avea grija tata cu mama vitregă,financiar ma vor susține si ei
E, vedeti ? Nu trebuie sa va fie frica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - incredintare copii Laurane Laurane Buna ziua. As dori sa ma ajutati , va rog, in urmatoarea situatie , cu un raspuns : intentionez sa intentez divort ...insa ma intereseaza aspectul cel mai ... (vezi toată discuția)
Custodie copii din concubinaj. are importanță că mama nu are deocamdată loc de muncă? Ivanoaia lacramioara Ivanoaia lacramioara Buna ziua as avea si EU nevoie de un sfat. Am o relatie de concubinaj de 6 ani din care am doua fetite de 2 respectiv 4 ani.Concubinul meu are un caracter ... (vezi toată discuția)
Divort impotriva vointei partenerului alexandra75 alexandra75 Hello, Sunt casatorita de 10 ani si avem impreuna un copil. De cand ne-am casatorit stam impreuna cu parintii mei. Nu am contribuit in toti acesti ani la ... (vezi toată discuția)