avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate Simonsnr

Activitate Simonsnr

Buna ziua!
Am cumparat o masina cu nr rosii acum 5 luni. Intelegerea a fost la cumparare ca proprietarul poate oferii fiscal fara probleme. Dupa o groaza de bani investiti in masina si timp,nervi etc am efectuat si R.A.R, afland ca defapt este alt motor pe masina(mai mic) decat ce figureaza in actul de vanzare-cumparare. De la cumparare pana in ziua de astazi ma poarta vanzatorul si minte ba nu raspunde la telefon. Am trimis prin avocat si somatie si lui si primariei. Am vorbit cu primarie de unde este dansul si mi-au spus ca nu trebuie platit impozit pentru anul acesta la masina dar nu pot da actul fiscal ca eu sa il pot inmatricula pana ce nu isi achita datoriile.
CE ESTE DE FACUT? NU MAI STIU CE SA FAC...
Ma poate ajuta cineva,explica procedura de judecata sau vreao alta cale?
Multumesc!
Multumesc
Cu Stima!

Cornel Vasile a scris:

Nu am scris asa ceva ..." 1-3 luni pana beneficiez de asigurarea de sanatate obligatorie"...

Calitatea de asigurat incepe la data încheierii contractului de muncă şi inceteaza/se încheie în termen de trei luni de la data incetarii/desfacerii contractului .

Va Multumesc pentru raspunsul dmnv. Insa nu prea inteleg(va referiti din momentul incheierii/desfacerii unui contract de munca?!)sau daca eu astazi am semnat inceperea contractului de munca cu angajatorul trebuie sa astept 1-3 luni pana beneficiez de asigurarea de sanatate obligatorie...?!

Cornel Vasile a scris:

Pentru salariaţi, asigurarea începe la data încheierii contractului de muncă şi se încheie în termen de trei luni de la data desfacerii contractului .

Buna ziua! Asigurarea medicala intra in vigoare din data semnarii contractului de munca cu angajatorul sau dupa un termen anume(o saptamana,o luna). In cazul in care asigurarea medicala intra in vigoare dupa semnare contractului de munca dar nu sunt asigurat(verificat pe CNAS) care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Multumesc!