avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr rosii acum 5 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr rosii acum 5 luni. Intelegerea ...

Buna ziua!
Am cumparat o masina cu nr rosii acum 5 luni. Intelegerea a fost la cumparare ca proprietarul poate oferii fiscal fara probleme. Dupa o groaza de bani investiti in masina si timp,nervi etc am efectuat si R.A.R, afland ca defapt este alt motor pe masina(mai mic) decat ce figureaza in actul de vanzare-cumparare. De la cumparare pana in ziua de astazi ma poarta vanzatorul si minte ba nu raspunde la telefon. Am trimis prin avocat si somatie si lui si primariei. Am vorbit cu primarie de unde este dansul si mi-au spus ca nu trebuie platit impozit pentru anul acesta la masina dar nu pot da actul fiscal ca eu sa il pot inmatricula pana ce nu isi achita datoriile.
CE ESTE DE FACUT? NU MAI STIU CE SA FAC...
Ma poate ajuta cineva,explica procedura de judecata sau vreao alta cale?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal de la vanzator pe care nu este trecuta masina pe care am cumparat-o. Flaviu5 Flaviu5 Buna, Am cumparat o masina de la un tip din mures, masina a fost adusa de el din germania si avea 2 randuri de numere rosii cand am luat-o eu, dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)