Salutari. Pentru plata taxei de alcoolemie, am fost saptamana trecuta la INML (luni mai exact) sa platesc taxa respectiva dar mi s-a spus ca nu pot achita fara "trimiterea" aceea de la politie. M-am intors la politie (la mine in sat) iar ei mi-au spus ca nu imi pot da hartia la mana, o va pune la posta si cand ajunge la INML ma pot duce sa achit. Am fost lunea aceasta din nou la INML si hartia inca nu a ajuns, nu stiu daca chiar au pus-o la posta sau nu, din ce am aflat de la INML, sectia de politie ar trebuii sa imi dea hartia respectiva la mana dar ei refuza acest lucru spunand ca "este o hartie de la dosar, contine semnatura politistului si n-au cum sa imi inmaneze hartia respectiva) exista ceva ce as putea face? Vreau sa platesc analizele dar fara trimiterea aceea nu pot..vreau sa termin cat mai repede cu ei..
Salutări.
Am fost plecat în străinătate timp de 7 luni și nu am reușit să achit banca.
M-am întors in țară, m-am angajat iar cei de pa CEC mi-au pus oprire în instanță pe salariu (salariul intră pe cardul meu de la CEC).
Nu am nimic împotriva asupra faptului că îmi opresc bani, singurul lucru care mă deranjează este că mi-au blocat cardul iar eu nu am acces la bani, sunt nevoit să mă duc de fiecare dată la sucursală și să aștept câte 2-3 ore pentru ca ei să priemască răspuns de la sediu dacă pot scoate o parte din salariu sau nu. Mi s-a spus că, contul v-a rămâne blocat până când am să achit toată datoria față de ei. Nu înțeleg de ce nu îmi dau drumul cardului și să îmi oprească o treime din salariu. Mă gândeam să mă mut de la ei cu salariul, am să le plătesc în continuare dar nu mai vreau să am de a face cu ei.
Bună ziua.
Nu știu dacă am nimerit bine secțiunea.
Pe la sfârșitul lunii Octombrie (anul trecut) am fost oprit și pus să suflu.
Mi-a ieșit 0,42 în aerul expirat și apoi am fost la sânge. Ideea este că nici până în momentul de față nu mi-au venit analizele, am mai întrebat la secția unde mi-a fost luat permisul dar n-am primit niciun răspuns.
Există un mod prin care pot să grăbesc ieșirea analizelor? Vreau să se dea drumul dosarului cât mai repede și aș vrea să știu la ce “pedeapsă” mă încadrez preaupunând că în sânge voi avea o alcoolemie de peste 0,80 ( puțin probabil să am sub, am consumat 10-12 pahare de vin iar testul l-am făcut undeva la 2 ore și ceva după consumarea alcoolului)
P.S: Menționez că nu am cauzat nici o problemă (agenții mi-au făcut mențiune pe declarație că m-am comportat ok, asta dacă contează).