avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis conducere - alcoolemie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis conducere - alcoolemie

Bună ziua.
Nu știu dacă am nimerit bine secțiunea.
Pe la sfârșitul lunii Octombrie (anul trecut) am fost oprit și pus să suflu.
Mi-a ieșit 0,42 în aerul expirat și apoi am fost la sânge. Ideea este că nici până în momentul de față nu mi-au venit analizele, am mai întrebat la secția unde mi-a fost luat permisul dar n-am primit niciun răspuns.
Există un mod prin care pot să grăbesc ieșirea analizelor? Vreau să se dea drumul dosarului cât mai repede și aș vrea să știu la ce “pedeapsă” mă încadrez preaupunând că în sânge voi avea o alcoolemie de peste 0,80 ( puțin probabil să am sub, am consumat 10-12 pahare de vin iar testul l-am făcut undeva la 2 ore și ceva după consumarea alcoolului)

P.S: Menționez că nu am cauzat nici o problemă (agenții mi-au făcut mențiune pe declarație că m-am comportat ok, asta dacă contează).
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2021
Anghel99, utilizator
Pentru celeritate solicitați organului de up sa plătiți dvs contravaloarea buletinului de analiză toxicologica și angajati-va avocat specializat în astfel de cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii ... georgescu99 georgescu99 buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii amenzii fiind supravegheat care s-a terminat ok in noiembrie anul trecut iar permisul nu a ... (vezi toată discuția)
Alcool la colan 0,60 in aerul expirat/1,1 probe sange dani gabrian dani gabrian Buna seara, As dori o lamurire! Daca am consumat bauturi alcoolice si la proba cu etilotestul mi-a iesit o,60 mg aer expirat, si la sange 1,1mg pot sa ... (vezi toată discuția)
Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)