avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutari. Pentru plata taxei de alcoolemie, am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutari. Pentru plata taxei de alcoolemie, am fost saptamana ...

Salutari. Pentru plata taxei de alcoolemie, am fost saptamana trecuta la INML (luni mai exact) sa platesc taxa respectiva dar mi s-a spus ca nu pot achita fara "trimiterea" aceea de la politie. M-am intors la politie (la mine in sat) iar ei mi-au spus ca nu imi pot da hartia la mana, o va pune la posta si cand ajunge la INML ma pot duce sa achit. Am fost lunea aceasta din nou la INML si hartia inca nu a ajuns, nu stiu daca chiar au pus-o la posta sau nu, din ce am aflat de la INML, sectia de politie ar trebuii sa imi dea hartia respectiva la mana dar ei refuza acest lucru spunand ca "este o hartie de la dosar, contine semnatura politistului si n-au cum sa imi inmaneze hartia respectiva) exista ceva ce as putea face? Vreau sa platesc analizele dar fara trimiterea aceea nu pot..vreau sa termin cat mai repede cu ei..
Trebuia sa va înmâneze dvs ordonanta, dar dacă politistul a spus ca o trimite prin posta, trebuie sa așteptați, nu aveți ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)
Raspuns procuror Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare. In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)
Proces verbal necomunicat, transmis direct la primarie justinn justinn Buna seara, va deranjez cu o noua problema. In urma cu vreo 2-3 luni am primit o amenda, pentru o contraventie in trafic. Nu am semnat procesul verbal si nici ... (vezi toată discuția)