avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Raspuns procuror
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Raspuns procuror

Buna ziua, revin si eu cu o intrebare.
In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii Rusetu jud Buzau.
In urma testarii cu etilotestu a rezultat o alcoolemie de 0,44mg. Tin sa precizez ca fix cand ma oprise dumnealor mancasem 2 ciocolotele cu Rom. Am fost condus catre o unitate spitaliceasca unde mi au fost prelevate 2 probe de sange la interval de o 1h intre ele. Ps. In aceea seara ulterior in aceea dimineata nu consumasem alcool.
Pe data de 03.02.2020 au venit rezultatele, acestea fiind de 0,00 mg respectiv tot 0,00mg
La indrumarea politistului de caz, mi a comunicat ca tot in aceeasi zi o sa duca dosarul prim-procurorului din cadrul Parchetului Pogoanele numele acestuia fiind Gusa Iulian. Tot el mi a mai spus sa revin miercuri la acesta sa imi de a o hartie cu dovada de clasificare a dosarului, pe motiv de neconsum alcool si in scopul eliberarii permisului. Am fost la acesta astazi, si mi a spus ca nu a soluționat dosaru. Va rog, am nevoie de o informatie. Mi i s a comunicat ca o sa primesc hartia prin posta. Stiu ca posta romana lucreaza destul de greu. As vrea sa stiu cat dureaza pana vine hartia, si daca pot urgenta solutionarea acestuia. Cand am fist chemat la politie si mi se comunicase ca analizele sunt ok, mi am cumparat bilet pentru data de 20.02.2020 pentru Germania. Pot urgenta solutionarea dosarului sau o sa vina hartia mai repede. Tinand cont ce se intampla in tara procurorul nu a vrur sa stea de vorba cu mine, si a comunicat printr un jandarm ca nu a soluționat dosarul. Am vreo sansa sa primesc mai repede hartia, sau nu ?!
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sorinmarin98 , utilizator 13:08, 5 Februarie 2020
Buna ziua,
Cazul dvs. seamana cu al domnului care era la cura si a mancat doua mere si o banana cu seara inainte
Sfatul, in acel caz, a fost sa se adrese instantei.
[ link extern ]
Permisul o sa mi se restituie. Dar vreau sa stiu cum pot urgenta solutionarea cazului. Si procurorul a spus sa astept acasa ca o sa primesc clasarea dosarului. Cu hartia aceea si dovada de la politist o sa merg la rutiera sa primesc permisul. Vreau sa stiu atata tot dureaza mult aceasta solutionare, si daca da. Cum pot urgenta ?!

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Cazul dvs. seamana cu al domnului care era la cura si a mancat doua mere si o banana cu seara inainte
Sfatul, in acel caz, a fost sa se adrese instantei.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere flaviu-valentin flaviu-valentin am fost oprit de o patrula de politie in luna septembrie deoarece am avut o alcolemie de 0,8 in aerul expirat am fost dus la recoltare de probe biologice ... (vezi toată discuția)
Alcool-permis Christian_chris Christian_chris Buna... In data de 1 mai am fost depistat cu 0.6 mg/l alcool in sange si de atunci nu am mai primit nici un raspuns din partea procurorilor. Cat dureaza ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru bautura. intrebari ContSters267274 ContSters267274 Buna ziua, dupa cum spune si titlul mi s-a deschis doras penal pentru bautura. Am avut o alcolemie de 0,43 mg/ l, am dat probele de sange, prima tura de ... (vezi toată discuția)