avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate PaulAvram

Activitate PaulAvram

Am inteles.
Deci un act cu datele mele, semnatura, data si ce solicitam ramane liber la un notariat, la dispoziția si cheremul notariatului. Super tare. Practic un act in alb dat de mine notarului e ok, nu?
P. S. Sa inteleg ca dvs. distrugeti documentele confidențiale cu informatiile clienților cu un tocator de 4 lei pe care un copil de gradinitia ar putea sa se joace facand un puzzle? Dvs. ce standard folositi pentru distrugatorul de documente pentru a va proteja informatiile legate de clienti? [ link extern ] /
Informatii personale.
Nu stiu daca aceasta este secțiunea corecta de a posta aceasta întrebare. Daca nu este va rog sa o mutati unde s-ar potrivi.
Vreau sa stiu cat de normal este acest comportament: Am fost astazi intr-un notariat pentru a obtine un act. Am primit un formular de 2 pagini. Pe prima pagina a trebuit sa imi scriu datele personale si ce solicit. Pe verso iar datele personale si consimțământul legat de gdpr. Am completat ambele sectiuni, am pus data si am semnat. Din păcate actul, din motive obiective nu a mers mai departe spre notar. Formularul mi-a fost dat de catre secretara presupun. Cand am spus ca nu mai dorec acest act având in vedere ca nu îndeplineste cerintele mele am vrut sa plec, moment in care formularul mi-a fost smuls din mana. Formularul respectiv nu continea semnatura sau parafa notarului. Am solicitat actul având in vedere ca acesta continea datele mele personale si nu doresc ca acestea sa rămână la notariat. Moment in care am fost poftit afara din incapere si documentul mi-a fost bagat intr-un tocator de 2 lei.
Este normal si legal asa ceva? Stiam ca am dreptul sa imi cer inapoi informatiile pe care o entitate le are despre mine si de asemenea pot cere ștergerea/distrugerea lor. Nu am cerut stergerea/disturgerea ci documentul care continea informatiile mele personale.
Va mulțumesc.
Răspuns la discuția Reabilitare termica si demolare
Va mulțumesc pentru raspunsuri.
Am facut acest lucru, inainte de inceperea lucrărilor te izolare termica a blocului. Am fost intrebati fiecare apartament cine doreste inlocuirea geamurilor. Dupa care s-a venit cu alta intrebare cine doreste sa ii fie refacut balconul. Ieri s-a revenit cu intrebarea, sub forma obligatorie, de demolare a acelor placi ce formeaza balconul.
La primele discutii legate de balcoane am intrebat administrartia blocului care a spus ca nu a vazut nicaieri specificat astfel de lucrari la balcoane.
Repet. Daca nu mi-ar afecta interiorul apartamententului nu m-ar deranja. Dar dansii insista pe faptul ca trebuie demolate acele placi fara a-mi spune un motiv concret. Daca este vorba de estetic, exista solutii.
In cazul meu, demolarea, demontarea, darea jos sau cum vreti sa le spunem, a acelor placi ce formează pererii balconului practic, imi afecteaza interiorul apartamentului.
Buna seara!
Am o întrebare, zic eu destul de simpla.
Saptamana aceasta, blocul in care locuiesc a intrat in reabilitare termica.
Astazi am fost sunat de catre o persoana "inginer" si mi-a cerut acordul sa permit demolarea unei parti a balconului meu. Mai exact este vorba de partea de jos a balconului, aproximativ jumatate. Cealalta jumatate fiind partea cu geamurile termopan. A spus ca nu se atinge de acea parte. I-am spus ca nu sunt de acord cu acest lucru, mai ales ca nu apare in documentatia de reabilitare a blocului acest lucru. De asemenea i-am spus ca in momentul in care acele placi v-or fi date jos, îmi va distruge gresia pe care o am in balcon pe podea, tencuiala de pe pereti etc. Vazand acestea, dl "inginer" mi-a atras atentia ca au mao fost alte 3 cazuri iar cand acesta a adus vorba ca vine cu politia locala, primaria si disciplina in construcții... Voi fi de acord.
Blocurile din jur, care sunt acelasi model, nu au avut date jos acele parti ale balcoanelor. Nu cred ca poate fi vorba de aspectul estetic pentru ca, geamurile nu au fost înlocuite... Doar cine a vrut a schimbat.
Mai este o problema. In cazul apartamentamenului meu, in momentul in care acele parti se dau jos, oricine poate intra in casa, fara probleme. I-am mentionat acest lucru, domnului "inginer" pe care nu l-a interesat.
Este legala aceasta demolare? Practic este o demolare... Se da jos un lucru. Iar aceasta demolare imi cauzeaza mie prejudicii.
Va mulțumesc.