avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate RObothrOniX

Activitate RObothrOniX

Multumesc frumos gi-jane2 ,mai ajutat enorm :)
600 ron este pensia si poprire am 33% din 1700 ron
Ma ajuti te rog sa fac o cerere de micsorare , si unde trebuie sa o depun ?
Da scrie suma , dar nu scrie procentul din salariu , Aveti idee cat este procentul din salariu? Si va multumesc cu ocazia asta
Mulțumesc oamenilor de pe acest website care isi aloca timpul propriu sa citeasca ce am scris. In linii scurte am trecut printr-o casnicie care sa finalizat cu divorț si un copil la mijloc. Mama a preluat legal copilul urmând ca eu sa plătesc o suma pe luna. Cateva luni am reușit sa platesc suma stabilita dar am fost prins intr-o perioada nu tocmai propice mie. Pandemia. Joburi mai puține bani mai putini si nimic stabil pana in momentul de fata. Nu am reușit sa platesc o perioada si pe scurt am primit executarea silita in posta de la executor.
1. Ce urmari si cum ma pot apara im cazul asta?.
2. Exista in Romania, o opțiune mai putin costisitoare care ma poate ajuta sa justific, de ce nu am reușit sa platesc pensia alimentara.?
3. De asemena daca, ma poate lămurii exact ce înseamnă in cazul meu executarea silita si ce drepturi mi se vor încalca.
Inca nu am nimic pe nume si sunt in casa parintilor momentan.
4. Am un loc de munca cu minim pe economie. Mi se vor oprii din ei lunar, daca cunoașteți procentajul si de cine si in functie de ce este stabilit.
Va mulțumesc din nou.
Buna ziua , poate cineva ajuta cu ce ar trebui sa fac in legatura cu o incheiere primita de la un Executor !!! Nu ma pricep cu legea si as vrea o a doua opinie in legatur cu ce ar trbui facut mai departe !!
Cum pot adauga aici o poza !!!?
Buna dragi magistrati !!! Am si o o intrebare sa va cer parerea in calitate de om silmplu care nu se pricepe cu legea Daca poate cineva sa ma ajute cu cazul de mai jos !!!