avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dragi magistrati !!! Am si o o intrebare sa va ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dragi magistrati !!! Am si o o intrebare sa va cer parerea ...

Buna dragi magistrati !!! Am si o o intrebare sa va cer parerea in calitate de om silmplu care nu se pricepe cu legea Daca poate cineva sa ma ajute cu cazul de mai jos !!!
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
RObothrOniX, utilizator
Cel mai recent răspuns: RObothrOniX , utilizator 16:07, 26 Februarie 2021
Cum pot adauga aici o poza !!!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Litera "s" pe aparatul radar (poza) alexmarasescu alexmarasescu Buna ziua. Permisul mi-a fost retinut la viteza de 95 kmh pe restrictie de 40, am facut contestatie, mi-au trimis proba video, am facut un screenshot, atasez ... (vezi toată discuția)
Teapa in cehia cu un loc de munca si cazare mizerabila! AlexBu AlexBu Teapa in Cehia cu un loc de munca si cazare mizerabila! Salutare dragi prieteni, In urma unui anunt de pe internet si a multor discutii pe whatsapp si ... (vezi toată discuția)