avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Teapa in Cehia cu un loc de munca si cazare mizerabila!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Teapa in Cehia cu un loc de munca si cazare mizerabila!

Teapa in Cehia cu un loc de munca si cazare mizerabila!

Salutare dragi prieteni, In urma unui anunt de pe internet si a multor discutii pe whatsapp si telefonic, am decis sa plec in Cehia! Aparent totul era serios si relativ ok, ca sa nu o mai lungim cu vorba, dupa 16 ore de mers cu masina lor proprie, am ajuns in Cehia, initial trebuia sa locuim intrun oras mare de langa Praga, dar de fapt cazarea care era intrun sat uitat de lume, se afla la 25 de km distanta de cel mai mare oras, Ideea este ca am fost socat sa vad ce cocina pe care doar daca o sa postez si poze o sa intelegeti exact ce de ce am decis ca NU vreau sa stau acolo pentru ca era ceva comparativ cu un grajd ca sa va imaginati si voi! In fine, l-am sunat pe cel care se ocupa de toata treaba asta si din cauza lui am ajuns aici (specific ca eu acasa am toate conditiile posibile si imposibile in apartament mare din Bucuresti), si am primit ca si raspuns ca "asta este cazarea ,astea sunt conditiile" desi mentionez ca eu am cerut din start poze despre cazare! Cum necum, am plecat pe jos inspre cel mai apropiat oras, in acel satuc mic in care nu exista nici macar un autobus, am luat-o pe jos, cu chiu cu vai am ajuns in Praga, am primit si amenda pe autostrada de la politie deaoarece nu aveam voie sa merg pe marginea drumului, si am ajuns in Romania cu o pierdere de 200 euro. Intrebarea mea este: 1 Desi am toate dovezile despre cazare si locul unde am fost, si absolut despre toata cheltuiala spre Romania, unde pot sa ma adresez autoritatilor sa fac o plangere impotriva acestui om? La consulat, la ambasada, sau unde mai exact se poate face o astfel de plangere si daca imi pot recupera banii pe care i-am cheltuit din cauza acestui om? 2 Ce pot sa patesc daca nu platesc amenda respectiva ? PS: Va multumesc si sper sa raspundeti la obiect si sa nu se faca off-topic
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
AlexBu, utilizator

Alte discuții în legătură

Am o dilema despre masca de protectie nu vrea sa credeti ca ma ... Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Am o dilema despre masca de protectie Nu vrea sa credeti ca ma laud sau ceva , caci nu sunt genul de persoana sa-mi gadil egoul dar eu respect legea , v-am ... (vezi toată discuția)
Hartuita de fostul iubit marasibiu1993 marasibiu1993 De doua saptamani de cand am rupt relatia cu fostul prieten nu reusesc sa scap de el. Ma suna intruna, primesc mesaje peste mesaje si vad ca nu inceteaza. La ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, furt și distrugere MihaiCD MihaiCD Bună ziua. Întrucât nu mă foloseam de o mașină proprietate personală, am imprumutat-o unui prieten pentru a o folosi, dandu-I cheia și talonul, fără ... (vezi toată discuția)