sa trimit pe un grup de whatsapp, de exemplu: nu am internet o ora sau doua, anunt pe acel grup, si dupa mi se va cere un nr de sesizare daca am sunat la operatorul de internet. sunt obligat sa trimit info ulterioare precum nr sesizare, poze, screenshoturi daca este despre problema ce am avuto. nu am telefon de munca.
Buna seara, o mica intrebare as dori sa pun, eu ca si angajat, am obligatia de a trimite numere de sesizare in caz de probleme cu interentul, electricitatea etc. daca imi sunt cerute de team lideri, manageri prin grupuri de whatsapp?
Buna ziua, dupa prelungiarea de un an a unui CIM Privat, la doua saptamani dupa aceasta, mi sa comunicat ca proiectul se va reduce intro luna de zile aceasta fiind totadata si perioada de preaviz pe langa toate astea printr-un comun accord ce necesita sa fie semnat vor sa ne ofere doua salarii compesatorii. Este corect din punct de vedere legal?
Buna seara, lucrez la o firma privata de call center remote de acasa, problema sta in felul urmator. Saptamana trecuta intr o sedinda cu managerul si alti colegi de ai mei am fost informati ca va urma o masura de taierea orelor, in cazul meu mi se vor taia 30 de ore din salariu, motivul taierii este deorece nu este activitate si productivitate prin care noi sa figuram activi la munca chiar daca eu sunt in fata calculatorului 8 ore prezent, si dovezi in scris pe wapp prin care cer sa mi se daie de munca dar suntem ignorati sau ni se da foarte putin de munca in asa fel sa nu atingem targetul de zi si sa avem acele ore care zic ei nu suntem la munca, chiar daca noi suntem prezenti. din cate stiu este ilegal ce se intampla, cum as putea proceda? Multumesc!