avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o mica intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o mica intrebare

Buna seara, o mica intrebare as dori sa pun, eu ca si angajat, am obligatia de a trimite numere de sesizare in caz de probleme cu interentul, electricitatea etc. daca imi sunt cerute de team lideri, manageri prin grupuri de whatsapp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 15 Octombrie 2023
Unde sa trimiteti ? Aveti telefon se serviciu?
sa trimit pe un grup de whatsapp, de exemplu: nu am internet o ora sau doua, anunt pe acel grup, si dupa mi se va cere un nr de sesizare daca am sunat la operatorul de internet. sunt obligat sa trimit info ulterioare precum nr sesizare, poze, screenshoturi daca este despre problema ce am avuto. nu am telefon de munca.

Dacă lucrati de acasa si va plangerti ca nu ati avut internet, poate vi se cer și probe. Dati detalii despre ce e vb
Legislatia nu prevede ca un angajator sa ceară angajatului să-și folosească telefonul personal in interes de serviciu.

De altfel, niciun document intern nu poate prevede o astfel de cerinta .... situatia se schimba in condiile in care intre parti exista un contract incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șefa ne obligă să facem poze în timp ce ne facem treaba și să le punem pe grupul de serviciu de pe whatsapp. e legal? valyro_83 valyro_83 Bună ziua! La mine la servici șefa ne obligă să facem poze în timp ce ne facem treaba și să punem pozele pe watsup, pe grupul de servici. E legal? Avem ... (vezi toată discuția)
Ce sanse as avea in instanță Andrioaiei Ciprian Andrioaiei Ciprian Bună Ziua! Ma numesc Andrioaiei Ciprian Cătălin si locuiesc în orasul Codlea, Judetul Brasov. În luna Septembrie 2017 m-am angajat in regim part time pe ... (vezi toată discuția)
Utilizare grup de whatsapp stefanica1975 stefanica1975 Buna ziua, Lucrez in comert intr-un grup de 18 persoane si de curand seful a decis sa creeze un grup de whatsapp cu tot personalul pt a comunica diferite ... (vezi toată discuția)