Dacă ați considerat utilă contribuția mea anterioară sau nu sau aceasta, acordați-mi un deget în sus sau în jos, pozitiv sau negativ.
=======================================================
Problema dvs. are un "viciu" de înțeles, și anume că telefonul personal este folosit pentru executarea atribuțiilor de serviciu, că toată lumea din echipă acceptă asta. Dacă și abonamentele de telefonie sunt personale, este și mai complicat. Înseamnă că ați și că toți au acceptat acest sistem de comunicare. V-ar trebui probabil un sindicat, o decizie a instanței, o revoltă în grup - adică să mobilizați mai mulți colegi să se opună, să cereți plata suplimentară, etc. CEEA ce este foarte complicat. Așa cum știm, compromisurile atrag compromisuri.
Este de bun simț ca nimeni să nu primească ordine de serviciu după program, decât pentru situații de excepție. Codul Muncii spune clar și probabil și contractul individuala de muncă, care este timpul de lucru contractat.
Dacă îmi aduc bine aminte (trebuie să cercetați prin Google) în Franța se discuta anul trecut despre o reglementare națională privind interzicerea folosirii corespondenței electronice după încheierea programului de lucru, în raporturile de muncă dintre angajați și angajatori.
Dacă vă consolează, puteți cita în grupul dvs. o recentă știre din Profit.ro, de aici "Cercetătorii din domeniul securității au găsit o cale de a accesa grupurile de discuții din WhatsApp"
[ link extern ]
========================================================
DECLINARE DE RESPONSABILITATE ! Îmi declin responsabilitatea pentru decizile dvs. Ceea ce v-am scris ca răspuns nu este o consiliere legală și nu puteți folosi în apărarea dvs. sau pentru a adopta decizii. Orice decizie ați lua trebuie să v-o asumați personal.