avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telefon personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telefon personal

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca sunt obligata de a raspunde la telefonul personal atunci cand sunt apelata de sef. Abonamentul este platit de mine si pentru ca nu am vrut sa-i raspund cand a vrut el, mi-a facut un scandal imens.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 16 Iunie 2018
Nu sunt jurist, dar la serviciu am multi colegi cu telefoane de serviciu, deci pot să vă răspund din experiență. În afara orelor de program, nu sunteți oblgată să răspundeți nici măcar la telefonul de serviciu (mulți dintre colegii mei îl lasă la birou) și cu atât mai puțin la un telefon personal. Au fost situații când conjunctura cerea revenirea din concediu și angajații nu au răspuns la telefon.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici o persoana nu poate obliga pe alta sa faca ceva impotriva vointei acesteia. Asadar, este la latitudinea dvs daca raspundeti sau nu la telefonul personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatul va trebui sa accepte ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ne ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea problema: - fratele meu lucreaza la o institutie publica - directorul ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca ContSters236160 ContSters236160 Buna ziua, as dori daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns in cadrul legii, vizavi de o problema acuta. Acum 3 luni am intrat in concediu fara plata, motiv ... (vezi toată discuția)
Șeful nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 ... Magie1 Magie1 Șefu nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 zile de concediu de odihna luna ianuarie 2023 pe data de 3,4,5 și 6 am scris să îmi aprobe ... (vezi toată discuția)