avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere dupa prelungire contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere dupa prelungire contract

Buna ziua, dupa prelungiarea de un an a unui CIM Privat, la doua saptamani dupa aceasta, mi sa comunicat ca proiectul se va reduce intro luna de zile aceasta fiind totadata si perioada de preaviz pe langa toate astea printr-un comun accord ce necesita sa fie semnat vor sa ne ofere doua salarii compesatorii. Este corect din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 31 Martie 2023
Acordarea unor salarii compensatorii în urma unei încetări prin acord a CIM, pentru a evita regulile concedierii colective, îi lipsește pe angajați de drepturile lor
www.avocatnet.ro/articol_640...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru simona ch simona ch O societate care are angajati numai pe punctul de lucru doreste inchiderea acelui punct de lucru. Ce se intampla cu salariatii, cum pot fi incetate contractele ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva sau cum ? aldica aldica Buna ziua, Lucrez inca la o firma de croitorie dar de la 1 martie am stat doua saptamanii in fara plata, dupa care am fost chemati la munca dar marea mirare ... (vezi toată discuția)
Ma dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi Andreeadeeadeea Andreeadeeadeea Buna ziua Ma dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi as dori sa stiu se poate da afara fara a sta in preaviz sau fara ati da ... (vezi toată discuția)